Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γη της Ελιάς: Οι 3 νέοι ήρωες που μπαίνουν στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι 3 νέοι ήρωες που μπαί...

Δειτε αναλυτικά

Για 4η σεζόν θα επιστρέψει η «Γη της Ελιάς» τον Σεπτέμβριο. Στο νέο κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA θα δούμε και καινούργια πρόσωπα, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις ζωές των χαρακτήρων.

Όπως αναφέρει το Τύπος Tv, στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε το σπίτι του Μάνου να γίνεται στάχτη, ενώ αγνοούνταν η μικρή Αγγελική. Φυσικά, πίσω από όλο αυτό, δεν κρύβεται καμία άλλη, παρά η Αμαλία.

Η ίδια έχει συνεργό την Αλεξάνδρα, που θα υποδυθεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η καλλονή θα κάνει την εμφάνισή της την επόμενη σεζόν και ο ρόλος της θα είναι σκοτεινός. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αμαλία μαζί με την Αλεξάνδρα πήραν τη μικρή Αγγελική από το σπίτι και την οικιακή βοηθό που είχαν εκεί και τις εξαφάνισαν με σκοπό να κάνουν το σπίτι στάχτη.

Ακόμα, το περιοδικό κάνει γνωστό ότι οι προσθήκες στο καστ δεν σταματούν εδώ. Ο Θανάσης Βισκαδουράκης θα υποδυθεί έναν ιερέα, αλλά ο ρόλος του θα είναι απρόβλεπτος και σίγουρα ανατρεπτικός.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, επίσης, ο οποίος δουλεύει συχνά με την dream team της μυθοπλασίας, Ανδρέα Γεωργίου-Βάνα Δημητρίου, πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα σεζόν της «Γης της Ελιάς» και θα ενσαρκώσει τον Μιχάλη Χατζή, συνεργάτη του Τζον, τον οποίο γνώρισε ο Ισίδωρος στην Αμερική.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight