Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν μετά το "Deadpool & Wolverine" θα ξανασυνεργαστούν

Οι Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν μετά...
Μαρτάτος Tάκης

Θα είναι μαζί σε νέα ταινία χωρίς υπερήρωες, όπως είπε ο Καναδός σταρ Ράιαν Ρέινολντς

To διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται εδώ και μέρες στη Βέσο Μάρε και σε λίγο καιρό αναμένεται η έξοδος της ταινίας και στη χώρα μας. Ο λόγος για το φιλμ Deadpool & Wolverine με πρωταγωνιστές τους Ράιαν Ρέινολντς και Χιου Τζάκμαν στους ρόλους των αγαπημένων υπερηρώων που εδώ είναι μαζί στην ίδια ταινία της Μάρβελ.

Το φιλμ σε σκηνοθεσία Σον Λέβι & συμπρωταγωνιστές τον Matthew Macfadyen και τις Έμα Κόριν, Μορένα Μπακαρίν, Brianna Hildebrand, βγαίνει 26 Ιουλίου 2024 στις Αμερικάνικες αίθουσες και κάπου εκεί το αναμένουμε και στη χώρα μας.

Την ίδια ώρα σε πρόσφατη συνέντευξή του στο EW, ο 47χρονος Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος όπως προείπαμε παίζει με τον 55χρονο Χιου Τζάκμαν στην επερχόμενη ταινία «Deadpool & Wolverine» επιβεβαίωσε ότι στη νέα τους συνεργασία δεν θα είναι υπερήρωας.

«Έχουμε μία ταινία που θέλουν να γυρίσουμε σύντομα» τόνισε, αλλά δεν αποκάλυψε επιπλέον λεπτομέρειες για την επόμενη κινηματογραφική συνεργασία τους. Αναφερόμενος συγκεκριμένα στη συνεργασία με τον Χιου Τζάκμαν, ο Ρέινολντς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα έλεγα ότι η δική μας σχέση είναι όπως κάθε σχέση που είναι επιτυχημένη και λειτουργεί» προσθέτοντας ότι υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Ο Χιου Τζάκμαν χρόνια τώρα υποδύεται με θαυμαστή επιτυχία τον υπερήρωα από τους Χ Μen, Wolverine με τα χέρια από τα οποία ξεπετάγονται ατσάλινες λεπίδες.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture