Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Σάρωσε στις ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο το "Εγώ ο Απαισιότατος 4" με εισπράξεις 230 εκατ. δολαρίων

Σάρωσε στις ΗΠΑ και υπόλοιπο κόσμο το &q...
Μαρτάτος Tάκης

Η νέα ταινία ψηφιακού ανιμέισον της Universal με ήρωα τον Γκρου, αναμένεται στη χώρα μας αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο

«Έσκισε» στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αξιοποιώντας και την εθνική αργία της Ημέρας Ανεξαρτησίας (4η Ιουλίου), η νέα ταινία «Despicable Me 4 – Εγώ ο Απαισιότατος 4» με κεντρικό ήρωα & πάλι τον Γκρου, τον πιο αγαπημένο υπέρ-κακό του πλανήτη.

Η ταινία ψηφιακού ανιμέισον της Universal Pictures εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή σπαρμένη με το πανδαιμόνιο που μόνο τα Minions ξέρουν να εξαπολύουν.

O Γκρου που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το “Εγώ, ο Απαισιότατος 4», το οποίο βγήκε 3 Ιουλίου στις ΗΠΑ και έως και την Κυριακή 7-7 έφτασε σε εισπράξεις τα 122,6 εκατ. δολάρια (75 εκατ. το 3ήμερο 5-7-7) συν ακόμη άλλα περίπου 107 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο.

Όπως διαβάσαμε, μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του «Minions 2: Η άνοδος του Γκρου» (2022) της Illumination με εισπράξεις σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο, το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου (δανείζει τη φωνή του ο υποψήφιος για Όσκαρ, ηθοποιός Στιβ Καρέλ), η Λούσι (η υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Γουίγκ) και τα κορίτσια τους -Μάργκο (Μιράντα Κόσγκροουβ), Ίντιθ (Ντέινα Γκέιερ) και Άγκνες (Μάντισον Πόλαν)- υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ (δανείζει τη φωνή του ο βραβευμένος με Emmy Γουίλ Φάρελ) και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας (η υποψήφια για Emmy Σοφία Βεργκάρα) και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Στην ταινία θα απολαύσουμε νέους χαρακτήρες με τις φωνές του Τζόι Κινγκ (Bullet Train), του βραβευμένου με Emmy Στίβεν Κόλμπερτ (The Late Show with Stephen Colbert) και της Κλόι Φάινμαν (Saturday Night Live). Ο Πιερ Κοφέν χαρίζει και πάλι τη φωνή του στα Minions και ο Στιβ Κούγκαν επιστρέφει ως Σάιλας Κρυοποπός.

Την ταινία, που είναι γεμάτη με καταιγιστική δράση και το χαρακτηριστικά ανατρεπτικό χιούμορ της Illumination, σκηνοθετεί ο συν-δημιουργός των Minions και υποψήφιος για Όσκαρ, Κρις Ρενό (Εγώ, ο απαισιότατος, Μπάστε σκύλοι αλέστε), ενώ την παραγωγή αναλαμβάνει ο πρωτοπόρος ιδρυτής και CEO της Illumination, Κρις Μελεντάντρι με τον Μπρετ Χόφμαν (executive producer, Super Mario Bros: Η ταινία και Minions 2: Η άνοδος του Γκρου). Τη σκηνοθεσία συνυπογράφει ο Πατρίκ Ντελάζ (επικεφαλής κινουμένου σχεδίου για το Τραγούδα 2! Και το Μπάστε σκύλοι αλέστε 2), ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή της πένας του Μάικ Γουάιτ (White Lotus) & του Κεν Ντάριο, βετεράνου σεναριογράφου όλων των φιλμ «Εγώ ο απαισιότατος».

Όσο για τη χώρα μας αναμένουμε την καινούρια ταινία λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, στις 22/8/2024, σε διανομή της Tanweer, όπως είδαμε στο σάιτ της universalpictures.gr

Να προσθέσουμε πως η κυριαρχία του «Despicable Me 4 – Εγώ ο Απαισιότατος 4» στο box office, είχε ως αποτέλεσμα να ρίξει από την 1η θέση το ιδιαίτερα επιτυχημένο ανιμέισον της Ντίσνει, «Inside Out 2 – Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» που πλέον κοντεύει σε σχεδόν 4 εβδομάδες προβολής το 1 δις 220 εκατ. δολάρια παγκοσμίως! Στη χώρα μας το φιλμ "Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2" είναι μία ανάσα από το όριο των 500.000 (για την ακρίβεια έχει φτάσει μέχρι και σήμερα τα 486.433 εισιτήρια πανελλαδικά).

Aπό τις νέες ταινίες το slasher φιλμ "MaXXXine" με την Μία Γκοθ που παίζεται και στην Πάτρα από την Πέμπτη 4-7, στο ξεκίνημα προβολής του στο εξωτερικό, έκανε εισπράξεις γύρω στα 8 εκατ. δολάρια (τα 6,7 στο Αμερικάνικο box office).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture