Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο που κατευθύνεται στο Χίθροου - ΒΙΝΤΕΟ

Κεραυνός χτυπάει αεροπλάνο που κατευθύνε...

Βίντεο που κόβει την ανάσα

Εφιάλτη βίωσαν οι επιβάτες αεροπλάνου το οποίο κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Χίθροουτου Λονδίνου καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό και αναγκάστηκε να αλλάξει την πορεία του.

Σύμφωνα με την SUN, η πτήση της British Airways που απογειώθηκε από τη Στουτγάρδηαναγκάστηκε να προσγειωθεί τελικά στο Γκάτγουικ μετά το χτύπημα.

Βίντεο από το χτύπημα του κεραυνού κόβει την ανάσα
 Η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε στο Sky News ότι η πτήση αντιμετώπισε «δυσμενείς καιρικές συνθήκες» χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, βίντεο που δημοσιεύει η Dailymail από το χτύπημα του κεραυνού στο αεροπλάνο κόβει την ανάσα.

Τι είπε εκπρόσωπος της εταιρείας
 Εκπρόσωπος της BA δήλωσε: «Η πτήση εκτράπηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία στα ταξιδιωτικά σχέδια των πελατών μας». Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί ή ζημιές στο αεροπλάνο.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν «ισχυρές και καταιγιστικές βροχές» με «συχνές αστραπές» σε πολλά μέρη της Αγγλίας την Κυριακή, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου.

Δεν είναι τόσο σπάνιο κεραυνός να χτυπήσει αεροπλάνο
 Το να χτυπηθούν αεροπλάνα από κεραυνό κατά τη διάρκεια μιας πτήσης δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο πιστεύουν ορισμένοι ταξιδιώτες. Σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Ωκεανών και Ατμόσφαιρας, ένα εμπορικό αεροσκάφος χτυπιέται από κεραυνό κατά μέσο όρο «μία ή δύο φορές το χρόνο».

 «Είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ώστε να έχουν αγώγιμες διαδρομές μέσα στο αεροπλάνο για να δέχονται το χτύπημα του κεραυνού και να διοχετεύουν τα ρεύματα», προσθέτει η ιστοσελίδα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις