Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Συγχαρητήρια και ευχές του σπιράλ στη Νόρα Δράκου

Συγχαρητήρια και ευχές του σπιράλ στη Νόρα Δράκου

Ο επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς ευχήθηκε στη Νόρα Δράκου «καλή επιτυχία» στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι και της πρόσφερε έναν πρωτότυπο κύβο με την ελληνική σημαία

Με ιδιαίτερη συγκίνηση υποδέχτηκαν οι άνθρωποι της δημοτικής παράταξης σπιράλ την σπουδαία κολυμβήτρια Νόρα Δράκου στην Έκθεση Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας που διοργανώνει η δημοτική παράταξη στην «Οικία Παλαμά» στην οδό Κορίνθου.

Είχε προηγηθεί πρόσκληση του επικεφαλής του σπιράλ, Πέτρου Ψωμά στη σπουδαία πατρινή πρωταθλήτρια της κολύμβησης, προκειμένου να την ξεναγήσει στην έκθεση και να της δώσει, εκ μέρους της παράταξης, συγχαρητήρια για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ευχές για μια επιτυχημένη πορεία στο Παρίσι 2024.

«Τιμά την Πάτρα με το ήθος και την αγωνιστικότητά της, ως πρεσβευτής της πόλης μας θα ταξιδέψει και στο Παρίσι, είναι μία αθλήτρια που τη χαρακτηρίζει η συνέπεια, η διάρκεια και το πείσμα, χαιρόμαστε που την υποδεχόμαστε στην Έκθεση μας» είπε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του σπιράλ κατά τον σύντομο χαιρετισμό του. Ευχόμενος δε «καλή επιτυχία» της πρόσφερε έναν πρωτότυπο κύβο με την ελληνική σημαία.

«Θα τον πάρω μαζί μου στο Παρίσι» είπε η Νόρα Δράκου, ευχαριστώντας για την υποδοχή, την τιμητική εκδήλωση, το δώρο και τις ευχές. Κατόπιν ξεναγήθηκε στην έκθεση, δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις δάδες, τα εκθέματα, το στήσιμο και τις πληροφορίες, συνομίλησε με τα μέλη Ομάδων Εργασίας της παράταξης που είχαν έρθει για να τη συναντήσουν (#Αθλητισμός, #Νεολαία, #Εκδηλώσεις, Πολιτική Γραμματεία) και ζήτησε να ξεναγηθεί και στους επιπλέον χώρους του σπιτιού όπου γεννήθηκε ο Κωστής Παλαμάς.

Υπενθυμίζεται πως η Νόρα Δράκου κατέκτησε δύο αργυρά μετάλλια στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βελιγράδι και ταυτόχρονα προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που θα είναι η τέταρτη Ολυμπιάδα της καριέρας της.

Υπενθυμίζεται επίσης πως η Έκθεση «Η Φλόγα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού στην Πάτρα του Κωστή Παλαμά και της Κούλας Πράτσικα» είναι μια πρωτοβουλία του σπιράλ που φιλοξενείται στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς», είναι επισκέψιμη με ελεύθερη είσοδο και θα παραμείνει ανοικτή μέχρι το Φθινόπωρο.

*Η υπέροχη Νόρα Δράκου που έκανε περήφανους όλους τους Πατρινούς και όλους τους Έλληνες, ήταν και στο εξώφυλλλο του ΒΗΜΑgazino της Κυριακής 7-7-2024.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports