Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Συγχαρητήρια σε όλους για την αντιμετώπιση της φωτιάς στην Πάτρα

Συγχαρητήρια σε όλους για την αντιμετώπι...
Μαρίνος Σκανδάμης

Δήλωση ου Μαρίνου Σκανδάμη

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης εξαίρει τις προσπάθειες φορέων και κατοίκων για την κατάσβεση της φωτιάς στο Γηροκομειό Πατρών, κάνοντας ειδική αναφορά στον αρχιφύλακα που απεγκλώβισε ηλικιωμένο.

Όλη η δήλωση :

“Ο αρχιφύλακας Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος είναι αξιέπαινος όχι μόνο για την πράξη του, αλλά και γιατί με τις δηλώσεις του εξέφρασε με σεμνότητα το ομαδικό πνεύμα που πρέπει να διακατέχει κάθε υπηρεσία του κράτους, αφού αναγνώρισε την συμβολή πολλών συναδέλφων του στην προσπάθεια απεγκλωβισμού ανθρώπων σε κίνδυνο στη μεγάλη φωτιά του Γηροκομείου. Να πούμε μπράβο και στο πυροσβεστικό σώμα που πέρα από την κατάσβεση, είχε το γενικό συντονισμό και την ευθύνη της εκκένωσης προς ασφαλή σημεία. Κοντά σε αυτό συγχαρητήρια αξίζουν και στους εποχικούς πυροσβέστες, στους εθελοντές, στο Δήμο, στο προσωπικό νοσοκομείου και ιδρυμάτων, σε κατοίκους και φορείς. Ας μην ξαναζήσουμε κάτι τέτοιο”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις