Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον Γιώργο Λυμπερόπουλο

Δυτική Ελλάδα: Θρήνος για τον Γιώργο Λυμπερόπουλο

“Εφυγε” στα 49 του χρόνια

Στη θλίψη βυθίστηκε η κοινότητα του Ανεμοχωρίου Ηλείας, εξαιτίας του θανάτου του Γιώργου Λυμπερόπουλου, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία μόλις 49 ετών, δίνοντας τεράστια μάχη απέναντι στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία τουλάχιστον δύο χρόνια.

Ιδιαίτερα γνωστός στο Ανεμοχώρι του Δήμου Πύργου, αφού έμενε και δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά εκεί, ασχολούνταν όλη του τη ζωή με τον κτηνοτροφικό τομέα, έχοντας κληρονομήσει την κτηνοτροφική μονάδα από τον πατέρα του, την οποία ανέπτυξε και την έκανε γνωστή σε ολόκληρη την Ηλεία.

Ο Γιώργος Λυμπερόπουλος ήταν από τους πλέον γνωστούς κτηνοτρόφους και συνεργαζόταν με πολλά κρεοπωλεία, όπως και με παραγωγούς ζωοτροφών, μιας και φύτευε πολλά στρέμματα με τριφύλλι, προμηθεύοντας τους.

Ο εκλιπών πέθανε νέος, λίγες ημέρες αφότου είχε κλείσει τα 49 του χρόνια, ενώ ακόμα πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι πέθανε ανήμερα των γενεθλίων ενός εκ των τεσσάρων αδερφών του. Εκτός από τα αγαπημένα του αδέρφια, τον Πέτρο, την Αθηνά, τη Γεωργία και τον Χρήστο, αφήνει πίσω του και την αγαπημένη σύντροφό του Ελένη, που έμεινε στο πλευρό του μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η κηδεία του θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ανεμοχωρίου, σήμερα και ώρα 7 το απόγευμα.

*εφημερίδα "Πατρις"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις