Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα «καυτό» καλοκαίρι - «Ένας δυνατός έρωτας σας χτυπά την πόρτα»

Φωτογραφία: Unsplash.com

Φωτογραφία: Unsplash.com

Θα ζήσουν έναν τρελό έρωτα ή ακόμα και μία εφήμερη σχέση

Αυτά τα 4 ζώδια που θα διαβάσετε στο άρθρο, σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις, θα έχουν ένα «καυτό» καλοκαίρι σε ότι αφορά την ερωτική τους ζωή.

Θα ζήσουν έναν τρελό έρωτα ή ακόμα και μία εφήμερη σχέση.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν ένα «καυτό» καλοκαίρι
Καρκίνος
Λέων
Παρθένος
Ζυγός

Καρκίνος
Σε περίπτωση που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα το «καυτό» καλοκαίρι, ίσως έχετε ήδη στο μυαλό σας ένα άτομο… Αυτό το άτομο μπορεί να είναι κάποιος με τον οποίο έχετε χτίσει σιγά σιγά σχέσεις, αλλά εκτός από αυτό, δεν περιμένατε να πάει πουθενά αυτή τη σχέση. Σίγουρα, θα ήταν ωραίο αν είχες την ευκαιρία να τους γνωρίσεις «πραγματικά», αλλά νόμιζες ότι η ζωή θα συνεχιζόταν ανεξάρτητα. Με την Αφροδίτη να περνάει από το ζώδιό σας από τις 17 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου, περιμένετε να υπάρξουν ισχυροί ερωτικοί δεσμοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Αυτή η σύνδεση δεν είναι εγγυημένη ότι θα είναι μόνιμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι στερείται έντασης.

Λέων
Λέων, το καλοκαιρινό σου ερωτικό σκίρτισμα θα καθορίσει πραγματικά μια εποχή της ζωής σου που θα μπορείς να κοιτάς πίσω με αγάπη για πάντα. Είναι μια ιστορία αγάπης, αυτό είναι σίγουρο. Αυτό που ξεκίνησε ως μια ιδιαίτερη σύνδεση τον Μάιο με κάποιον απροσδόκητο που δεν είδατε ποτέ να έρχεται, μπορεί να πάρει μια τροπή όσον αφορά την ένταση. Η Αφροδίτη θα διασχίσει το ζώδιό σας από τις 11 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου. Αυτή η φορά θα είναι ένα κεφάλαιο της ζωής σας με μια φαινομενικά οριστική αρχή, μέση και τέλος, αν αυτό έχει νόημα. Συνήθως η ζωή μεταβαίνει αργά από τη μια ιστορία στην άλλη. Είναι δύσκολο να ορίσεις αληθινά πότε ξεκινούν και πότε τελειώνουν τα πράγματα, αλλά αυτό το καλοκαίρι θα νιώθεις σαν να ζεις σε ταινία. Η Πανσέληνος στις 19 Αυγούστου υπογραμμίζει σοβαρές δεσμεύσεις με τη δυνατότητα να στερεοποιήσετε τη μοίρα σας σε μια αδελφή ψυχή.

Παρθένος
Παρθένε, συνήθως δεν είσαι από αυτούς που πρέπει να κυνηγήσουν. Συνήθως προτιμάτε να είστε συγκεκριμένοι με αυτούς που επιλέγετε να παραχωρήσετε πρόσβαση στη ζωή σας. Έτσι ήσουν πάντα και το ξέρεις αυτό για τον εαυτό σου. Αλλά αυτό το καλοκαίρι μπορεί να βρεθείτε να νιώθετε συναισθήματα που δεν μπορείτε να εκφράσετε αρκετά και να ενεργείτε με τρόπους που δεν μπορείτε να προβλέψετε. Υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ενέργεια αυτό το καλοκαίρι για σένα, Παρθένε. Η αγάπη μπορεί να αισθάνεται νέα που θα σας τρομάξει και θα σας ενθουσιάσει ταυτόχρονα. Θα είναι περίεργο γιατί μπορεί ακόμη και να βρεθείτε να δικαιολογείτε ορισμένα πρότυπα που τηρούσατε για να κάνετε μια εξαίρεση για αυτό το άτομο.

Υπάρχουν δύο πανσέληνοι στη σειρά αυτό το καλοκαίρι που πέφτουν στον πέμπτο οίκο του ρομαντισμού σας. Η πρώτη έγινε στις 21 Ιουνίου και η δεύτερη στις 21 Ιουλίου. Σε καμία περίπτωση δεν θα σε θεωρούσες ρομαντικό εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, αλλά αυτό το καλοκαίρι μπορεί να βρεθείς ερωτευμένος με τον έρωτα. Θα διαρκέσει αυτή η σύνδεση; Ποιος μπορεί να το πει; Αυτή η σύνδεση μπορεί να συμβεί ανάμεσα σε εσάς και έναν νέο εραστή ή μπορεί να είναι μια ευκαιρία να φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας και να αναζωπυρώσετε κάτι με μια παλιά φλόγα.

Ζυγός
Με την Πανσέληνο στις 19 Αυγούστου να επηρεάζει τον πέμπτο οίκο της αγάπης σας, τον Ζυγό, υπάρχει μια συγκεκριμένη ενέργεια που φαίνεται να τραβάει εσάς και κάποιον συγκεκριμένα ο ένας προς τον άλλον. Υπάρχει ισχυρή αμοιβαία έλξη εδώ. Με αυτά τα λόγια, μην το βιάζετε αν θέλετε να γίνει κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο. Απλώς ακολουθήστε τη ροή και αφήστε αυτή τη σύνδεση να παίχτει φυσικά. Δεν υπάρχει λόγος να περιπλέκουμε υπερβολικά τα πράγματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being