Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Συνεδριάζει με 22 θέματα η Δημοτική Επιτροπή στις 18 Ιουλίου 2024

Πάτρα: Συνεδριάζει με 22 θέματα η Δημοτι...

Στις 9 το πρωί στο Κτίριο Λαδόπουλου στην Ακτή Δυμαίων

Με τουλάχιστον 22 θέματα στην ημερήσια διάταξη, θα συνεδριάσει η Δημοτική Επιτροπή στο κτίριο Λαδόπουλου στην Ακτή Δυμαίων, στην Πάτρα, την ερχόμενη Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024, και ώρα 09:00.

Το πρώτο από τα θέματα που θα συζητηθούν, σύμφωνα με την σχετική πρόσκληση που απηύθυνε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, Μιχάλης Αναστασίου είναι το εξής:

1)Έγκριση του από 10-07-2024 Πρακτικού του αρμοδίου Γνωμοδοτικού Οργάνου που αφορά στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των Δικαιολογητικών Κατακύρωσης του «προσωρινού αναδόχου» και  2) Ανάδειξη «οριστικού αναδόχου» του Ηλεκτρονικού Διεθνή Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού Προμήθειας για το Υποέργο 1 «Δράσεις Έξυπνης πόλης για την Κινητικότητα, την Ενέργεια, την Πολιτική Προστασία και το Περιβάλλον» της Πράξης «ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – ΥΠΟΕΡΓΟ 1- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SSC ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5174070 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, Πυλώνας Ανάκαμψης (Pillar): 2) Ψηφιακή μετάβαση, Άξονας (Component): 2.2 Ψηφιακός μετασχηματισμός του Κράτους, Τίτλος Δράσης (Measure): 16854-Έξυπνες Πόλεις, Υπουργείο Ευθύνης: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμή ανά τμήμα, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 2.757.600,00€ (συμπ/νου  ΦΠΑ) (εισηγητής: Α. Αγγελής - Αντ/ρχος, Π. Παπαευθυμίου, Δ. Σπηλιοπούλου - Αρμ. Δ/ντές).

Το 2ο θέμα που θα συζητηθεί έχει σχέση με την έγκριση του από 10-07-2024 Πρακτικού του αρμοδίου Γνωμοδοτικού Οργάνου που αφορά: 1) στην αποσφράγιση και αξιολόγηση των Δικαιολογητικών Κατακύρωσης των προσωρινών αναδόχων και 2) στην ανάδειξη «οριστικών αναδόχων» του Ηλεκτρονικού Διεθνή Ανοικτού Δημόσιου Διαγωνισμού Προμήθειας για το Υποέργο 2 «Δράσεις Έξυπνης πόλης για την Ασφάλεια, τη Διαχείριση Απορριμμάτων και τη Συνδεσιμότητα» της Πράξης «ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ – ΥΠΟΕΡΓΟ 1- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΠΟΛΕΙΣ: ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SSC ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΙΩΣΙΜΟ & ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ» με κωδικό ΟΠΣ ΤΑ 5174070 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0, Πυλώνας Ανάκαμψης (Pillar): 2. Ψηφιακή μετάβαση, Άξονας (Component): 2.2 Ψηφιακός μετασχηματισμός του Κράτους, Τίτλος Δράσης (Measure): 16854 Έξυπνες Πόλεις, Υπουργείο Ευθύνης: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας-τιμή ανά τμήμα, συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 1.557.280,00€ (συμπ/νου  ΦΠΑ) (εισηγητής: Α. Αγγελής - Αντ/ρχος, Π. Παπαευθυμίου, Δ. Σπηλιοπούλου - Αρμ. Δ/ντές).

Θα συζητηθούν & θέματα που αφορούν την υλοποίηση των εκδηλώσεων της ενότητας «Ο Καραγκιόζης στις γειτονιές της Πάτρας»,  το Φεστιβάλ στις Γειτονιές, την παροχή υπηρεσίας υπεύθυνου για την προετοιμασία του μουσικού υλικού για τα μαντολίνα της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.

Ακόμα θα τεθεί το θέμα: Καθορισμός του τρόπου ανάθεσης και των όρων του διαγωνισμού της μελέτης με τίτλο: «ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΑΞΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ πολεοδομικής μελέτης τμήματος της πολεοδομικής ενότητας 57 «Παραλία», της Δημοτικής Ενότητας Παραλίας, Δήμου Πατρέων (Ν. Αχαΐας)», εκτιμώμενης αξίας σύμβασης 510.658,12€ (πλέον Φ.Π.Α.), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016 (εισηγήτρια: Α. Τογιοπούλου - Αντ/ρχος, α.α. Χ. Φαλιέρος - Αρμ. Δ/ντής).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις