Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ: Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη

Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόπειρα δολ...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η πολιτική βία είναι απαράδεκτη στις δημοκρατικές κοινωνίες και εύχεται στον Ντόναλντ Τραμπ πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

Τον αποτροπιασμό του εκφράζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, το Σάββατο (13.7.24).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει ότι η πολιτική βία είναι απαράδεκτη στις δημοκρατικές κοινωνίες και εύχεται στον Ντόναλντ Τραμπ  πλήρη και ταχεία ανάρρωση.

 «Αποτροπιασμός για την επίθεση στον πρώην πρόεδρο Τραμπ. Η πολιτική βία είναι απαράδεκτη στις δημοκρατικές κοινωνίες μας. Του ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter στα αγγλικά ο πρωθυπουργός.

«Εκφράζουμε επίσης τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των παρευρισκομένων που έχασαν τη ζωή τους ή τραυματίστηκαν στην επίθεση», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης.

 

 

Το FBI ανακοίνωσε ότι ο δράστης της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, που είναι καλά στην υγεία του, είναι ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκς από την Πενσιλβάνια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις