Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πώς βιώνουν οι επαγγελματίες της Μαιζώνος τις εργασίες για την πεζοδρόμηση- «Δεν υπάρχει σχεδιασμός, ανυπόφορη η ατμόσφαιρα»

Πάτρα: Πώς βιώνουν οι επαγγελματίες της ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δεν έχουν ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, όπως λένε

Για έλλειψη σχεδιασμού κάνουν λόγο πατρινοί που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην Μαιζώνος και βιώνουν την ταλαιπωρία των έργων της πεζοδρόμησης.

Ένας από αυτούς είναι και ο φαρμακοποιός Γιώργος Κολυρόπουλος που τονίζει μιλώντας στο thebest.gr πώς πριν την πεζοδρόμηση της Μαιζώνος θα έπρεπε ο Δήμος να έχει φροντίσει να υπάρχουν οι απαραίτητες προδιαγραφές που θα στήριζαν αυτή την μεγάλη αλλαγή στην πόλη, αλλά δεν το έκανε.

«Είμαι 30 χρόνια στην Μαιζώνος και σαφώς ότι συμβαίνει το βιώνω. Υπάρχει γενικά μία δυσαρέσκεια από εμάς που βρισκόμαστε και δουλεύουμε εδώ. Από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες ο τζίρος των καταστημάτων έχει μειωθεί κατά 90%. Δεν είναι μόνο τα εμπορικά. Για παράδειγμα ένας ηλικιωμένος με προβλήματα όρασης δεν μπορεί να πάει σε έναν οφθαλμίατρο που έχει το ιατρείο του εδώ. Εάν κάποιος είναι με τον άρρωστό του στο αυτοκίνητο και έχει μια συνταγή δεν θα την εκτελέσει σε ένα φαρμακείο που είναι εδώ. Πρόκειται άλλωστε για ένα εργοτάξιο, ο κόσμος φοβάται να περάσει» λέει χαρακτηριστικά.

Όπως επισημαίνει, «δεν υπάρχει καμία πρόσβαση και ακόμα χειρότερα δεν υπάρχει σχεδιασμός. Τα πράγματα δεν γίνονται με τη σειρά με αποτέλεσμα να υπάρχει επιπλέον ταλαιπωρία και καθυστέρηση. Για παράδειγμα με το που ξεκίνησαν οι εργασίες τρυπήθηκαν κατά λάθος οπτικές ίνες πράγμα που σήμαινε αντικατάσταση και χάσιμο χρόνου. Η ΔΕΗ επίσης ενημέρωσε ότι στην Κολοκοτρώνη και Μαιζώνος υπάρχουν επικίνδυνα καλώδια άρα έσκαβαν πόντο πόντο όπως οι αρχαιολόγοι ψάχνουν αρχαία με το βουρτσάκι.

Δεν έχουμε καμία ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα ενώ η σκόνη και αυτά που εκπέμπουν τα μηχανήματα κάνουν την ατμόσφαιρα ανυπόφορη. Δυστυχώς δεν υπάρχει μέριμνα ούτε να ρίχνεται λίγο νερό για να κατακάθεται η σκόνη». Όσο για το πότε γίνονται οι εργασίες, «γίνονται καθημερινά αλλά όποτε να ναι» λέει ο κ. Κολυρόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις