Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς επέκρινε τις θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον Ντόναλντ Τραμπ και την ταινία του "Μπομπ Ρόμπερτς"

Ο ηθοποιός Τιμ Ρόμπινς επέκρινε τις θεωρ...

Εκείνοι που αρνούνται ότι η απόπειρα δολοφονίας ήταν αληθινή είναι πραγματικά διαταραγμένοι, έγραψε στο twitter ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης

Ο Αμερικανός ηθοποιός & σκηνοθέτης Τιμ Ρόμπινς καταδίκασε τις θεωρίες συνωμοσίας που κάνουν παραλληλισμούς μεταξύ της ταινίας του «Bob Roberts» που είχε κάνει το 1992 και της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και εκ νέου υποψηφίου με τους Ρεπουμπλικάνους, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 65χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης, ηθοποιός και παραγωγός έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στο πολιτικό δράμα του 1992 «Bob Roberts» το οποίο ακολουθεί έναν συντηρητικό πολιτικό που διεκδικεί μια θέση στη Γερουσία των ΗΠΑ στην Πενσυλβάνια, καθώς σκηνοθετεί μια αποτυχημένη απόπειρα κατά της ζωής του για να αυξήσει τη δημοτικότητά του ώστε να κερδίσει τις εκλογές.

Σε εκείνη την ταινία που είχε & στοιχεία σάτιρας και είχε προβληθεί και στη χώρα μας, είχαν πρωταγωνιστήσει ο ίδιος ο Τιμ Ρόμπινς ως Μπομπ Ρόμπερτς και οι Άλαν Ρίκμαν, Τζον Κιούζακ, Τζακ Μπλακ και η Σούζαν Σαράντον.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ τραυματίστηκε στο πρόσωπο, σε ένοπλο επεισόδιο στην προεκλογική του συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, στις 13-7-2024, για το οποίο όσοι υιοθετούν θεωρίες συνωμοσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίζονται ότι έχει σκηνοθετηθεί - όπως και στην ταινία του Τιμ Ρόμπινς.

Ο Τιμ Ρόμπινς απορρίπτει την όποια σύνδεση και παραλληλισμό με την ταινία του, γράφοντας στο λογαριασμό του στο Twitter:

«Σε όποιον κάνει παραλληλισμό μεταξύ της ταινίας μου και την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ, ας το ξεκαθαρίσουμε. Αυτό που συνέβη χθες ήταν μια πραγματική απόπειρα κατά της ζωής ενός υποψηφίου για την προεδρία. Εκείνοι που αρνούνται ότι η απόπειρα δολοφονίας ήταν αληθινή είναι πραγματικά διαταραγμένοι».

Στην προεκλογική συγκέντρωση κοντά στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, ο Ντόναλντ Τραμπ πυροβολήθηκε στο πάνω μέρος του κεφαλιού, στο σημείο του αυτιού ενώ μιλούσε στο κοινό. Ο δράστης ήταν ένας 20χρονος από την Πενσυλβάνια, ονόματι Thomas Matthew Crooks, ο οποίος πυροβόλησε αρκετούς γύρους από ένα τουφέκι, σκοτώνοντας μάλιστα ένα μέλος του ακροατηρίου που ήταν πυροσβέστης στο επάγγελμα και τραυματίζοντας σοβαρά δύο άλλους.

Η ταινία του Τιμ Ρόμπινς του 1992 που είχε πάρει καλές κριτικές & είχε αποτελέσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού, επικεντρώθηκε σε έναν χαρακτήρα που είχε παίξει στο παρελθόν σε ένα μικρό τμήμα από το Saturday Night Live.

*Ο ταλαντούχος Τιμ Ρόμπινς να θυμίσουμε, πως το 2003 κέρδισε το Όσκαρ καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «Σκοτεινό ποτάμι» του Κλιντ Ίστγουντ. 

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight