Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Σεισμοί Σαντορίνη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: Ως πότε ο Κ. Μητσοτάκης θα επιδοτεί την αισχροκέρδεια και θα ενισχύει μια χούφτα οικονομικά ισχυρούς;

Κασσελάκης: Ως πότε ο Κ. Μητσοτάκης θα ε...

Η ανάρτησή του

«Τώρα μετά από μήνες αισχροκέρδειας με υπογραφή Μητσοτάκη, αποφάσισαν να φορολογήσουν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας μόνο για το προηγούμενο έτος» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης σε σχετική ανάρτησή του στα social media.

Ολόκληρη η ανάρτηση: «Τα «λεφτόδεντρα» του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν μερικούς μήνες παρουσιάσαμε το σχέδιό μας για την αντιμετώπιση της ακρίβειας. Η ΝΔ μάς λοιδορούσε μιλώντας για λεφτόδεντρα.

Τότε τους απαντούσαμε. Θα φορολογήσουμε με αναδρομική ισχύ τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας και τραπεζών.

Τώρα μετά από μήνες αισχροκέρδειας με υπογραφή Μητσοτάκη, αποφάσισαν να φορολογήσουν τα υπερκέρδη των εταιρειών ενέργειας μόνο για το προηγούμενο έτος.

Αλλά ούτε σε αυτό δεν μπόρεσε να αντισταθεί στον πειρασμό ο κ. Μητσοτάκης. Φέρνει χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης της αεροπορικής εταιρείας sky express ύψους 8.482.180€ για την περίοδο Μαρτίου-Οκτωβρίου του 2020!

Δηλαδή φέρνει τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας πακέτο με την ενίσχυση μιας ιδιωτικής εταιρείας!

Pass για…ισχυρούς! SKYPass

Ως πότε ο Κ. Μητσοτάκης θα επιδοτεί την αισχροκέρδεια και θα ενισχύει μια χούφτα οικονομικά ισχυρούς;».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις