Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σταϊκούρας από Πάτρα: Επιβεβαίωσε τη μη χρηματοδότηση του τρένου - "Θα επανέλθουμε με νέα πρόταση"

Σταϊκούρας από Πάτρα: Επιβεβαίωσε τη μη ...

Τι είπε ο υπουργός

Την μη έγκριση της χρηματοδοτησης της κατασκευής του υπογειοποιημένου τρένου της Πάτρας επιβεβαίωσε κατά την επίσκεψή του στην πόλη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας.

Ο Υπουργός είπε ότι δεν έγινεν γνωστοί οι λόγοι της μη χρηματοδότησης και υποσχέσθηκε επαναφορά τoυ αιτήματος στο μέλλον, μαζί με άλλα, ανά τη Ελλάδα, αιτήματα για  έργα.

Η νέα αίτηση χρηματοδότησης αναμένεται να γίνει το 2025.

«Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Κάναμε πρόταση που είχε μέσα και το συγκεκριμένο έργο. Η ευρωπαϊκή επιτροπή ενέκρινε ένα σημαντικό ποσοστό χρηματοδότησης για την Ελλάδα, αλλά όχι το σύνολο αυτού. Αρα κάποια έργα, όχι μόνο αυτό, δεν είναι μέσα στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε η χώρα. Μια χρηματοδότηση που υπερβαίνει το μισό δις αλλά που δεν κάλυψε το σύνολο της πρότασης, όπως έγινε και για άλλες προτάσεις χωρών. Θα επανέλθουμε με αυτή και άλλες προτάσεις όταν ξανά υποβάλουμε πρόταση» είπε ο Υπουργός.

O Νίκος Μηλιώνης, οι «πρόθυμοι», οι «επαναστάτες», η χίμαιρα, η επαρχιώτικη τρενοφοβία και ένα «όχι» που όλοι ξέραμε ότι θα’ ρθεί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις