Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Σεισμοί Σαντορίνη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λήστεψαν πρώην μοντέλο στη Γλυφάδα – Της αφαίρεσαν ρολόι και δαχτυλίδι αξίας 100.000 ευρώ

Λήστεψαν πρώην μοντέλο στη Γλυφάδα – Της...

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ διεξάγουν έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν τον δράστη

Τον τρόμο βίωσε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Γλυφάδα πρώην μοντέλο η οποία έπεσε θύμα ληστείας, με τον δράστη να της αρπάζει ρολόι και δαχτυλίδι η αξία των οποίων, σύμφωνα με το θύμα, αγγίζει τις 100.000 ευρώ.

Όλα συνέβησαν λίγα λεπτά μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η 37χρονη γυναίκα, που έχει περπατήσει για πολλά χρόνια στις πασαρέλες, βρισκόταν στην οδό Αγίου Γεράσιμου στη Γλυφάδα.

Ξαφνικά την πλησίασε ένα άτομο που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και με την απειλή ενός αιχμηρού αντικειμένου της απέσπασε ένα ρολόι και ένα δαχτυλίδι.

Όπως ανέφερε η ίδια στους αστυνομικούς η αξία των κοσμημάτων που της αφαίρεσε ο δράστης φτάνει τις 100.000 ευρώ.

Ο δράστης στη συνέχεια άρχισε να τρέχει στους δρόμους της Γλυφάδας κι εξαφανίστηκε, ενώ οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ  διεξάγουν έρευνες προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις