Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η Kelly Rutherford του Gossip Girl αποθεώνει την Μήλο στους εκατομμύρια ακολούθους της

Η Kelly Rutherford του Gossip Girl αποθε...

Η τηλεοπτική σταρ, μέσα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μήλο, προσφέρει μια ωδή στο καλοκαίρι, την αυθεντικότητα και την ομορφιά που κρύβει η Ελλάδα

Η βραβευμένη ηθοποιός Kelly Rutherford, γνωστή από τον ρόλο της στην δημοφιλή σειρά «Gossip Girl», ζει αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές τις τελευταίες μέρες στο πανέμορφο νησί της Μήλου.

Η Kelly Rutherford άφησε τον εαυτό της να σαγηνευτεί από την πλούσια γαστρονομική παράδοση της Μήλου. Δοκιμάζοντας τα παραδοσιακά γλυκά και τις αυθεντικές γεύσεις του νησιού, η ηθοποιός γοητεύτηκε από τα αρώματα και τις πλούσιες υφές που συνθέτουν την μοναδική γαστρονομική ταυτότητα της Μήλου.

Πέρα από τις γευστικές απολαύσεις, η Rutherford εντυπωσιάστηκε από την πλούσια λαϊκή τέχνη που κοσμεί τα αντικείμενα και τα σπίτια του νησιού. Ανακάλυψε χειροποίητα κοσμήματα, υφαντά και κεραμικά, έργα τέχνης που φέρουν την αυθεντική ψυχή και την παράδοση της Μήλου.

Επιπλέον, η Kelly Rutherford επισκέφτηκε την παγκοσμίως φημισμένη παραλία Σαρακήνικο. Βραβευμένη ως μια από τις κορυφαίες παραλίες στον κόσμο, το Σαρακήνικο γοήτευσε την ηθοποιό με τους μοναδικούς βραχώδεις σχηματισμούς και τα κρυστάλλινα τιρκουάζ νερά. Η μυστηριακή ατμόσφαιρα και η άγρια ομορφιά του τοπίου δημιούργησαν μια εμπειρία που σίγουρα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη της.

Η Kelly Rutherford, μέσα από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Μήλο, προσφέρει μια ωδή στο καλοκαίρι, την αυθεντικότητα και την ομορφιά που κρύβει η Ελλάδα, διαφημίζοντας την χώρα μας στα 2 εκατομμύρια ακολούθους της. 

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View