Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δείτε το αντλιοστάσιο που σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της Αγυιάς- ΦΩΤΟ

Πάτρα: Δείτε το αντλιοστάσιο που σήκωσε ...

Η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι της περιοχής κατά της ΔΕΥΑΠ θα εκδικαστεί στις 5 Αυγούστου

Αυτή είναι σήμερα η εικόνα του αντλιοστασίου λυμάτων της ΔΕΥΑΠ που κατασκευάζεται στην πλατεία της «Ρομάντζας» και έχει σηκώσει στο πόδι τους κατοίκους της Αγυιάς.

Η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει οι κάτοικοι της περιοχής κατά της ΔΕΥΑΠ θα εκδικαστεί στις 5 Αυγούστου. Την αίτηση υπογράφουν 36 κάτοικοι της Αγυιάς, ενώ η σχετική πρωτοβουλία υποστηρίζεται σύμφωνα με ανακοίνωση των κατοίκων απ’ την συντριπτική πλειονότητα περιοίκων, εμπόρων και επαγγελματιών της περιοχής.
Οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι η κατασκευή του αντλιοστασίου, το οποίο «θ’ ακυρώσει στην πράξη μια πλατεία στο παραλιακό μέτωπο της Πάτρας» θα προκαλέσει όχληση στην περιοχή και επισημαίνουν ότι αυτό «προσομοιάζει σε διώροφο οίκημα με ισόγειο αλλά και πρώτο όροφο (!) εμβαδού 92,50 τ.μ. & ύψους κτιρίου 3,95 μ. και οι εξ αυτού προερχόμενες εκπομπές διαρκών θορύβων αλλά και δυσάρεστων οσμών από τα λύματα»

Οι περίοικοι ζητούν ν’ απαγορευθεί στον Δήμο και στη ΔΕΥΑΠ αλλά και «στα προστηθέντα από αυτούς τρίτα πρόσωπα η εκτέλεση της οποιασδήποτε κατασκευαστικής εργασίας (εκσκαφή, διάστρωση μπετόν, χάραξη υποστυλωμάτων και τοιχίων, κατασκευή φέροντος οργανισμού και εν γένει οικοδομικού σκελετού, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου κ.λπ.) εντός του ήδη οριοθετημένου χώρου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις