Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θανάσης Παπαδόπουλος: Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που εισάγονται στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Θανάσης Παπαδόπουλος: Πολλά συγχαρητήρια...

Κατάφεραν με επιτυχία να ολοκληρώσουν μια κοπιώδη διαδρομή που απαιτούσε προσπάθεια, δουλειά, μεθοδικότητα, πολλές θυσίες και προσήλωση στο στόχο, αναφέρει

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε.Δ.Δ.Ε.) Θανάσης Παπαδόπουλος σε δήλωση του αναφέρει τα εξής:

«Θέλω ολόψυχα να συγχαρώ τις υποψήφιες και τους υποψηφίους που και με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής επικυρώνουν την είσοδο τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Κατάφεραν με επιτυχία να ολοκληρώσουν μια κοπιώδη διαδρομή που απαιτούσε προσπάθεια, δουλειά, μεθοδικότητα, πολλές θυσίες και προσήλωση στο στόχο. Και ταυτόχρονα κατάφεραν να κατοχυρώσουν μια θέση σ’ ένα νέο ταξίδι απόκτησης γνώσεων, δεξιοτήτων, επιστημονικών και επαγγελματικών εφοδίων.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης στους γονείς και στους καθηγητές που όλο αυτό το διάστημα ήταν στυλοβάτες της προσπάθειας των παιδιών.

Όμως, ακόμα και για τα παιδιά που η ανακοίνωση των βάσεων δεν έφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα, τίποτα δεν έχει χαθεί.

Οι ευκαιρίες στη ζωή δεν σταματούν σε μια δοκιμασία, ούτε οι Πανελλήνιες είναι ο αποφασιστικότερος παράγοντας για την επίτευξη των προσωπικών στόχων κάθε νέας ή νέου που συμμετέχει σ’ αυτές.

Πολλά συγχαρητήρια και σ’ αυτούς τους υποψηφίους για την προσπάθεια τους και πολλές ευχές για κάθε επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν στο μέλλον να κάνουν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις