Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά - «Ένα καλοκαιρινό φλερτ θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση»

Taylor L. Spurgeon / Unsplash

Taylor L. Spurgeon / Unsplash

Θα ζήσουν έναν έρωτα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους

Tο καλοκαίρι θεωρείται η εποχή των φλερτ και των εφήμερων σχέσεων. Ωστόσο, για ορισμένα ζώδια, αυτή η περίοδος μπορεί να κρύβει μια έκπληξη.

Ποια τρία ζώδια θα δουν το καλοκαιρινό τους φλερτ να εξελίσσεται σε κάτι πιο σοβαρό; Οι αστρολογικές προβλέψεις αποκαλύπτουν τους τυχερούς που θα ζήσουν έναν έρωτα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες τους. Είσαι ένας από αυτούς;

Τα 3 ζώδια που θα ερωτευτούν τρελά – «Ένα καλοκαιρινό φλερτ θα εξελιχθεί σε αληθινή σχέση»

 Λέων
Παρθένος
Σκορπιός

Λέων
Η επόμενη πανσέληνος στις 19 Αυγούστου μπορεί να έχει ισχυρές επιπτώσεις στα συναισθηματικά σου. Με αυτό κατά νου, μπορεί να ανακαλύψεις ότι η αγάπη μεταξύ εσένα και του καλοκαιρινού σου έρωτα βαθαίνει περισσότερο από όσο περίμενες αρχικά.

Τυπικά, όταν πρόκειται για καλοκαιρινές περιπέτειες, υπάρχει αυτός που μυστικά ελπίζει να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση και αυτός που δεν θέλει κάτι μακροπρόθεσμο. Σε αυτή την περίπτωση, είσαι πιθανώς ο δεύτερος.

Ωστόσο, μην εκπλαγείς αν τα συναισθήματά σου απέναντι σε κάποιον αρχίσουν να αλλάζουν. Μην το πολεμάς, άσε το να συμβεί αν αυτό είναι το σωστό για σένα.

Παρθένος
Η ερωτική σου ζωή αυτό το καλοκαίρι μέχρι στιγμής είναι γεμάτη με ανατροπές και απροσδόκητα αποτελέσματα ως αποτέλεσμα των δύο συνεχόμενων πανσελήνων στον 5ο οίκο του έρωτα.

 Αν και έχεις βάλει προτεραιότητα την ανεξαρτησία σου, Παρθένε, μπορεί ξαφνικά να ανακαλύψεις ότι επανεξετάζεις κρυφά τη μακροζωία του καλοκαιρινού σου έρωτα. Καθώς συνεχίζεις να καλλιεργείς αυτή τη σύνδεση και να σκέφτεσαι τι είναι αυτό που θέλεις στη ζωή σου αυτή τη στιγμή, μπορεί να αλλάξεις λίγο τη σκέψη σου.

Οι αποφάσεις που παίρνεις τώρα θα έχουν μεγάλη επίδραση στο μέλλον σου, οπότε βεβαιώσου ότι τα σκέφτεσαι όλα. Η αγάπη μπορεί να είναι τρομακτική αλλά άσε τον εαυτό σου να απολαύσει χρόνο με αυτό το άτομο και να βγάλεις την πίεση από πάνω σου. Τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσικά χωρίς να χρειάζεται να βιαστείς.

Σκορπιός
Αν και μπορεί να μην έχεις κάποια καυτή καλοκαιρινή περιπέτεια αυτή τη στιγμή, Σκορπιέ, υπάρχει ακόμα χρόνος μπροστά σου. Καθώς το καλοκαίρι τελειώνει και πλησιάζει το φθινόπωρο, μπορεί να βρεθείς σε μία απροσδόκητη ερωτική σχέση με κάποιον που βρίσκεται στο περιβάλλον σου.

Αυτό συμβαίνει λόγω μιας συγκεκριμένης διέλευσης της Αφροδίτης που πρόκειται να συμβεί κάπου μεταξύ τέλους Σεπτεμβρίου και μέσων Οκτωβρίου. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα σταθερότητας όταν πρόκειται για αυτή τη σχέση, οπότε απόλαυσε τη διαδρομή.

 ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being