Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Σελίν Ντιόν: Προσηλωμένη στο Dior style η super star των Ολυμπιακών του Παρισιού

 Σελίν Ντιόν: Προσηλωμένη στο Dior style...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εγραψε ιστορία η αστραφτερή τουαλέτα της τελετής έναρξης, κεντήθηκαν ειδικά για την τραγουδίστρια χιλιάδες πέρλες και κρόσσια

Αναμφίβολα «πρόσωπο των ημερών» η 56χρονη Καναδή ντίβα με τη μαγική φωνή Σελίν Ντιόν.

Στην αμφιλεγόμενη τελετή έναρξης των Ολυμπιακών του Παρισιού, έκανε άπαντες να ανατριχιάσουν με τη σπαρακτική ερμηνεία της μπαλάντας της Εντιθ Πιαφ, ενώ στον ουρανό έλαμπαν η ιερή φλόγα σε αερόστατο και τα λέιζερ που «έλουζαν» τον Πύργο του Αιφελ. Το look της μεγαλοπρεπές και πολυσυζητημένο. Με την υπογραφή του ιστορικού οίκου Dior ήταν μια εκθαμβωτική couture τουαλέτα με ενσωματωμένη μπέρτα, μακριά μανίκια και ψηλό λαιμό. Σχεδιάστηκε custom made από την ιταλίδα creative director Maria Grazia Chiuri και απαιτήθηκαν 1000 ώρες χειροποίητης εργασίας από τις κεντήστρες του γαλλικού ατελιέ.

Μιλάμε για χιλιάδες λευκές και γκρίζες πέρλες πάνω σε μεταξωτή ζορζέτα αλλά και κρόσσια 500 μέτρων από κρύσταλλα. Αποτέλεσμα; Φαινόταν από μακριά μέσα στο σκοτάδι… Τα μαλλιά της χτενίστηκαν σε χαμηλό κότσο και προτίμησε smoky μακιγιάζ σε ροζέ τόνους με nude κραγιόν. Ο πιανίστας της, συνθέτης και μαέστρος Scott Price, ήταν ντυμένος με το μαύρο σμόκιν «Oblique» by  Kim Jones, από την Dior ανδρική σειρά.  Μαζί, ως Dior icons παρουσίασαν το κλασικό κομμάτι «L’Hymne à l’amour» των fifties, ενθουσιάζοντας ταυτόχρονα και τους υπερασπιστές και τους αρνητές του event.

Oμως υπήρξαν και άλλες στιγμές που η Σελίν Ντιόν ζάλισε τα φλας.

Πολυσυζητήθηκε η σεταρισμένη, αθλητική φόρμα με το Dior logo από την κορυφή ως τα νύχια και τα λευκά sneakers σε navy blue. Tελείως άβαφη και πολύ εκδηλωτική με τους θαυμαστές της, εξύψωσε το athleisure ως κορυφαία πρόταση καθημερινής ένδυσης  βγαίνοντας από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Royal Monceau του 8ου διαμερίσματος. Φόρεσε όμως και ένα χαρακτηριστικό all day dress Dior, με στενή μέση, φαρδιά φούστα και τα δημοφιλή, λεπτεπίλεπτα γοβάκια με το σήμα. Ντυμένη έτσι, συναντήθηκε με τη Μπριζίτ Μακρόν λίγες ώρες πριν τη μεγάλη φιέστα.  «Θα επιστρέψω στη σκηνή ακόμα και αν πρέπει να συρθώ, ακόμα και να πρέπει να μιλήσω με τα χέρια μου. Θα το κάνω. Είμαι η Celine Dion. Γιατί σήμερα η φωνή μου θα ακουστεί για πρώτη φορά, όχι γιατί πρέπει ή χρειάζεται να το κάνω, αλλά γιατί το θέλω και μου λείπει» δήλωσε πριν το μεγάλο γεγονός.

Σημειώνουμε πως ο οίκος Dior υπέγραψε επίσης το look του cabaret show της Lady Gaga με κορμάκι και ροζ φτερά ειδικής επεξεργασίας, το σύνολο της Juliette Armanet στο τραγούδι «Imagine» αλλά και την bustier τουαλέτα της μέτζο σοπράνο Axelle Saint-Cirel με έμπνευση τη γαλλική σημαία.

«Ω τι νύχτα! Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα (Παρίσι 2024, Ολυμπιακοί Αγώνες, Dior) ήταν η τελευταία ανάρτηση της Ντιόν μετά την τελετή.  Η παρουσία της ήταν συμβολική άλλωστε αφού λόγω της μάχης με την σπάνια ασθένειά της σηματοδοτεί την ελπίδα. Το όνομά της έχει συνδεθεί άρρηκτα με το σάουντρακ του φιλμ «Τιτανικός» ενώ πριν αρρωστήσει απασχολούσε τα media με το σωματικό της βάρος και τις τολμηρές fashion επιλογές της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports