Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιμελητήριο Αχαΐας: 25.000 χάρτες της Πάτρας στους τουρίστες μέσω του culture & shopping

Επιμελητήριο Αχαΐας: 25.000 χάρτες της Π...

Οι χάρτες Culture & Shopping, διατίθενται ήδη στους επισκέπτες σε 58 ξενοδοχειακές μονάδες της Αχαΐας και των παραλιακών περιοχών της Ηλείας

 Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται και τη φετινή τουριστική περίοδο η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αχαΐας Culture & Shopping, με 25.000 χάρτες της Πάτρας που συνολικά θα βρεθούν στα χέρια των τουριστών που φτάνουν στην περιοχή. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Αχαΐας "οι χάρτες Culture & Shopping, διατίθενται ήδη στους επισκέπτες σε 58 ξενοδοχειακές μονάδες της Αχαΐας και των παραλιακών περιοχών της Ηλείας. Οι χάρτες, που είναι γραμμένοι στην Ελληνική, Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική και Ρωσική γλώσσα, έχουν ήδη μεγάλη ζήτηση, καθώς μάλιστα τα τελευταία στοιχεία από τον Κρατικό Αερολιμένα Αράξου δείχνουν μια αύξηση της τάξεως του 10% στις αφίξεις σε σχέση με το 2023, με βασικές χώρες προέλευσης των τουριστών στην περιοχή να είναι οι: Πολωνία, Βέλγιο, Γερμανία, Σλοβακία, Ρουμανία, Τσεχία, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Ισραήλ.

Οι tour operators οργανώνουν εκδρομές για τους τουρίστες από όλα τα ξενοδοχεία της ευρύτερης περιοχής στο κέντρο της Πάτρας και οι χάρτες δίνουν την δυνατότητα στον επισκέπτη να έχει τον πιο πλήρη οδηγό για την μητροπολιτική αγορά της Πάτρας.

Υπενθυμίζεται ότι στον επίσημο χάρτη του Culture & Shopping περιλαμβάνεται πλήρης οδηγός για τα αξιοθέατα της Πάτρας, καθώς επίσης προτάσεις για ψυχαγωγία και αγορές στα καταστήματα της πόλης και αναλυτικά οι εκδηλώσεις που εξελίσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην Αχαΐα.

Το Επιμελητήριο Αχαΐας ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που και φέτος συμμετείχαν στην δράση ενίσχυσης της επισκεψιμότητας της περιοχής με το Culture & Shopping. Συνολικά στην δράση έχουν συμμετάσχει μέχρι και φέτος περισσότερες από 250 επιχειρήσεις της Αχαΐας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις