Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στις 9-9 η φετινή φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως

Πάτρα: Στις 9-9 η φετινή φιλανθρωπικού χ...
Μαρτάτος Tάκης

Στις 20.00 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, με κεντρική ερμηνεύτρια την αγαπητή στον κόσμο τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα

Στους πίνακες ανακοινώσεων των ιερών ναών της Μητροπόλεως Πατρών έχει αναρτηθεί η διαφημιστική αφίσα που προαναγγέλλει τη μεγάλη φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία που πρόκειται να γίνει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παμπελοποννησιακό στάδιο με κεντρική ερμηνεύτρια την αγαπητή τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα.

Η συναυλία συνδιοργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Πατρών και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, η συγκεκριμένη μουσική βραδιά γίνεται για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της Αποστολικής Μητρόπολεως της Πάτρας, η οποία διαθέτει δομές όπως το κοινωνικό Συσσίτιο Άρτος Αγάπης, μέσα από το οποίο καθημερινά σιτίζονται και βοηθούνται δεκάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, κ.α.

Ήδη στους ιερούς ναούς διατίθενται εισιτήρια (κουπόνια) για τη συναυλία που αναμένεται να έχει επιτυχία καθώς η Πέγκυ Ζήνα συγκαταλέγεται στις πιο ταλαντούχες και με συνεπή, πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία στο λαϊκό τραγούδι έχοντας κάνει σημαντικές συνεργασίες στο παρελθόν όπως με τον μεγάλο μουσικό δημιουργό μας Μίκη Θεοδωράκη αλλά και τον ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνο.

Βέβαια από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η συναυλία αυτή υπήρξαν και κάποιες μεμονωμένες φωνές που απόρησαν για την επιλογή, ωστόσο αναμένεται να είναι μία ξεχωριστή μουσική εκδήλωση που θα έχει επιτυχία. Η Ιερά Μητρόπολη έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια αυτού του σημαντικού, φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλίες.

Πέρυσι να θυμίσουμε, στις 25-9, είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία της Μητρόπολης Πατρών στο Παμπελοποννησιακό στάδιο που μάλιστα την είχαν παρακολουθήσει & πολλοί νέοι. όπου είχαν τραγουδήσει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ το 2022 στις 19 Σεπτεμβρίου πάλι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας, που παραχώρησε ο Δήμος, είχαν τραγουδήσει στη φιλανθρωπικύ συναυλία της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών ο σπουδαίος Γιώργος Νταλάρας και η Ασπασία Στρατηγού, σε μία μουσική βραδιά που είχε γίνει & με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

*Η φετινή συναυλία με την Πέγκυ Ζήνα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 20.00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture