Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Tom Daley: Ο χρυσοχέρης Βρετανός πρωταθλητής «ξαναχτύπησε! «Πιάστηκε» πάλι να… πλέκει

Tom Daley: Ο χρυσοχέρης Βρετανός πρωταθλ...

Έγινε viral στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, τώρα ξανά και στο Παρίσι!

Viral έγινε και πάλι ο Βρετανός χρυσός Ολυμπιονίκης της συγχρονισμένης κατάδυσης, Tom Daley όταν η κάμερα τον «έπιασε» να πλέκει στις κερκίδες των αγώνων κολύμβησης.

Ο Daley είναι φανατικός του πλεξίματος και μάλιστα έχει στο κανάλι του στο YouTube συχνά δίνει συμβουλές.

Είχε γίνει viral στους Ολυμπιακούς στο Τόκιο όταν εμφανίστηκε σε αγώνα με τις βελόνες του και μαλλί να χειροκροτά και να πλέκει.

Τώρα επέστρεψε με τα πλεκτικά του όχι μόνο ως θεατής αλλά και για την 5η του Ολυμπιάδα στο άθλημα των καταδύσεων.

Η σελίδα των Ολυμπιακών του Παρισιού δημοσίευσε φωτογραφίες που μάλιστα σηκώνει ένα πλεκτό πουλόβερ στα χρώματα της Μεγάλης Βρετανίας και με το όνομά του στην πλάτη.

 

 

ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ...ΟΝΛΥ ΦΑΝΣ

Είναι ο κακός ιστότοπος που χρησιμοποιούν οι εργαζόμενες του σεξ για να δημοσιεύουν πορνογραφικό υλικό. Μια πλατφόρμα μόνο για ενήλικες όπου οι συνδρομητές πληρώνουν για άσεμνο περιεχόμενο από τους αγαπημένους τους λογαριασμούς.

Αλλά το OnlyFans έχει πλέον διεισδύσει από Ολυμπιονίκες που δημοσιεύουν προκλητικές φωτογραφίες και βίντεο για να χρηματοδοτήσουν τα όνειρά τους για χρυσό μετάλλιο. 

Και πρωτοστατεί τόσο ο Ντέιλι όσο και ο Jack Laugher της Team GB , ο πρώτος ολυμπιακός πρωταθλητής καταδύσεων της χώρας που τώρα κερδίζει τη δόξα στο Παρίσι 2024.

 Πώς ήρθε λοιπόν σε αυτό; Για το Laugher, η απάντηση είναι απλή. «Δεν υπάρχουν πολλά χρήματα στις καταδύσεις», λέει. «Λοιπόν, θα κάνω τα πάντα για να βρω λίγα περισσότερα χρήματα. Έχω κάτι που θέλουν οι άνθρωποι - και θα προσπαθήσω ευχαρίστως να το πουλήσω. Είναι ένας πολύ, πολύ καλός τρόπος για μένα να βγάλω κάποια επιπλέον μετρητά».

Ο Laugher τέθηκε για πρώτη φορά στη χρηματοδότηση της Εθνικής Λοταρίας όταν ήταν 16 ετών, ένα χρόνο πριν κάνει το ντεμπούτο του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο το 2012.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports