Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είχε χωρίσει την «συντετριμμένη» Κέιτ Μίντλετον από το τηλέφωνο

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Είχε χωρίσει την «συν...

Τι αποκαλύπτει βιβλίο για την σχέση τους

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πριν από τον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον την είχε χωρίσει σε ένα 30λεπτο τηλεφώνημα που την άφησε «συντετριμμένη», σύμφωνα με το νέο βιβλίο του συγγραφέα Ρόμπερτ Τζόμπσον με τίτλο: «Κάθριν, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας: Η βιογραφία».

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θεωρούνται πλέον ως ένα από τα πιο σταθερά και αγαπημένα ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Ωστόσο στην αρχή η ιστορία αγάπης του ζευγαριού ήταν μάλλον ταραχώδης.

 Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν η Κέιτ Μίντλετον ήταν έφηβη και φοιτούσε στο κολέγιο Malborough. Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν ξανά όταν έγιναν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα στη Σκωτία. Μοιράζονταν τις ίδιες φοιτητικές εστίες, είχαν τον ίδιο φιλικό κύκλο και συχνά έβγαιναν μαζί για ποτό ή για να παίξουν τένις.

Η φιλία τους στο κολέγιο που έγινε ειδύλλιο
Η φιλία τους σύντομα μετατράπηκε σε ειδύλλιο, και σε λίγο καιρό, ήταν ζευγάρι στην πανεπιστημιούπολη. Αλλά δεν ήταν εύκολη η πορεία τους μέχρι τον γάμο στο Αβαείο του Γουέστμινστερ τον Απρίλιο του 2011, τον οποίο παρακολούθησαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Πράγματι, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κάποια στιγμή είχε σοβαρές δεύτερες σκέψεις για την σχέση του με την Κέιτ Μίντλετον.

Όταν αποφοίτησαν το 2005, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον φαινόταν ότι θα κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου πήγε στο στρατό μετά την αποφοίτησή του, ενώ η Κέιτ Μίντλετον έπιασε δουλειά στο Λονδίνο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ χώρισε την Κέιτ Μίντλετον σε ένα 30λεπτο τηλεφώνημα
Από το 2006, όμως, άρχισαν να φαίνονται ρωγμές στην σχέση τους. Το 2007 η Κέιτ Μίντλετον πλησίαζε τα 25α γενέθλιά της και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ακύρωσε τα σχέδιά του να συμμετάσχει με τους Μίντλετον σε μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή στο Νταντί. Παρά το γεγονός ότι οι εφημερίδες προέβλεπαν βασιλικό αρραβώνα, η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να είχε διαισθανθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

 Στο νέο του βιβλίο «Κάθριν, η πριγκίπισσα της Ουαλίας: Η βιογραφία» ο συγγραφέας Ρόμπερτ Τζόμπσον γράφει ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας τηλεφώνησε στην Κέιτ Μίντλετον και της ζήτησε να χωρίσουν. Φέρεται να της εξήγησε ότι και οι δύο χρειάζονταν «λίγο χώρο» και «να βρούμε το δικό μας δρόμο».

Σε ένα απόσπασμα του βιβλίου που δημοσιεύτηκε στην Daily Mail, ο συγγραφέας λέει πώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να εξομολογήθηκε στην Κέιτ Μίντλετον ότι «δεν ήταν σε θέση να της υποσχεθεί γάμο».

«Σε μια συναισθηματικά φορτισμένη 30λεπτη συζήτηση, αναγνώρισαν και οι δύο ότι βρίσκονταν σε “διαφορετικές σελίδες”. Ήταν ένα καταστροφικό χτύπημα για την Κάθριν, η οποία ένιωσε διπλά απογοητευμένη που την παράτησε από το τηλέφωνο. Παρόλο που δεν ήταν η πρώτη φορά που Ουίλιαμ διέκοπτε τη σχέση τους, το αισθάνθηκε οριστικό», αναφέρει το βιβλίο.

Η Κέιτ Μίντλετον άρχισε να βγαίνει στα κλαμπ του Λονδίνου
Το τηλεφώνημα φέρεται να οδήγησε την Κέιτ Μίντλετον να αμφισβητήσει ολόκληρη τη σχέση τους, με την ίδια να αναρωτιέται αν απλά την είχε κοροϊδέψει. Ο Τζόμπσον αναφέρει ότι η Κέιτ Μίντλετον ήταν «ταραγμένη» με τον χωρισμό και άρχισε να κρύβεται από τον έξω κόσμο.

Η μητέρα της, Κάρολ Μίντλετον πήγε την συντετριμμένη κόρη της για ένα διάλειμμα στο Δουβλίνο, ενώ ο Ουίλιαμ άρχισε να βγαίνει σε κλαμπ με φίλους, σύμφωνα με το βιβλίο. Μάλιστα ο συγγραφέας ισχυρίζεται ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασε να μεθύσει τόσο πολύ κλαμπ Mahiki που άρχισε να φωνάζει ότι είναι «ελεύθερος» καθώς απολάμβανε τη νεοαποκτηθείσα εργένικη ζωή του.

Με την υποστήριξη των φίλων της, η Κέιτ Μίντλετον ξαναβγήκε έξω και απαθανατίστηκε στα κλαμπ του Λονδίνου, συχνά χέρι-χέρι με την αδελφή της Πίπα. Εκείνη την εποχή υπήρξαν φήμες ότι συνδεόταν με τον κληρονόμο της ναυτιλίας Χένρι Ρόπνερ.

Οι δεύτερες σκέψεις του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αφού διασκέδασε με τους φίλους του γύρισε στους στρατώνες για το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού ως αξιωματικός του στρατού. Φίλοι του ζευγαριού είπαν ότι δεν πέρασαν πάνω από δύο μήνες από τον χωρισμό όταν άρχισε να λείπει στον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Κέιτ Μίντλετον.

Οι αμφιβολίες σχετικά με την απόφασή του να δώσει τέλος στην σχέση του με την Κέιτ Μίντλετον άρχισαν να εμφανίζονται. Ωστόσο ο πρίγκιπας της Ουαλίας φοβόταν ότι δεν θα μπορούσε να την ξανακερδίσει.

 

Η επανασύνδεση στο πάρτι μασκέ
Η τύχη του άλλαξε όταν ο ίδιος και η Κέιτ Μίντλετον προσκλήθηκαν σε ένα πάρτι μασκέ στο σπίτι ενός κοινού τους φίλου. Τότε βρέθηκαν ξανά και όπως αναφέρει ο συγγραφέας «η χημεία μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κάθριν έκανε τα υπόλοιπα».

Ο πρίγκιπας, Ουίλιαμ είχε τρέξει προς την Κέιτ Μίντλετον, η οποία ήταν ντυμένη σέξι νοσοκόμα. Πέρασαν τη βραδιά τους να συζητούν και στη συνέχεια φιλήθηκαν στην πίστα του χορού. Στην αρχή κράτησαν μυστική την επανασύνδεσή τους αλλά αργότερα εθεάθησαν να φιλιούνται σε ένα πάρτι του στρατού στους στρατώνες στο Μπόβινγκτον του Ντόρσετ.

Τον Ιούλιο του 2007 η Κέιτ Μίντλετον και ο αδελφός της Τζέιμς εθεάθησαν στη συναυλία για την πριγκίπισσα Νταϊάνα, που πραγματοποιήθηκε στο Γουέμπλεϊ με αφορμή τα 10 χρόνια από τον θάνατο. Βρίσκονταν μερικές σειρές πίσω από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον πρίγκιπα Χάρι και την τότε σύντροφό του, Τσέλσι Ντέιβι.

Στη συνέχεια, η Κέιτ Μίντλετον παρευρέθηκε στο γάμο του ξαδέλφου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Πίτερ Φίλιπς, με την Ότομ Κέλι. Λίγο αργότερα επιβεβαιώθηκε ότι το ειδύλλιό τους συνεχίζεται και η Κέιτ Μίντλετον μετακόμισε στο διαμέρισμα του πρίγκιπα Ουίλιαμ στο Clarence House. Εκείνο το διάστημα ο διάδοχος του θρόνου επέστρεφε από τα στρατιωτικά του καθήκοντα τα βράδια της Παρασκευής για να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.

Τρία χρόνια μετά τον σύντομο χωρισμό τους, αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και η Κέιτ Μίντλετον πήρε το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight