Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που πρέπει να χαλαρώσουν φέτος το καλοκαίρι εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Δείτε αναλυτικά

Έχουμε ήδη διανύσει το μισό του καλοκαιριού του 2024. Η ζέστη και ο ήλιος, είναι ο ιδανικός καιρός για νέες περιπέτειες, χαλάρωση στις παραλίες και ταξίδια.

Τρία ζώδια, όμως, καλά θα κάνουν να χαλαρώσουν και να ρίξουν τους ρυθμούς. Ο λόγος; Στις 5 Αυγούστου, μπαίνει ανάδρομος Ερμής στον Παρθένο και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Αυγούστου. Παρθένοι, Λέοντες και Δίδυμοι, εσείς είστε τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο απ’ τον ανάδρομο Ερμή.

 Τι σημαίνει ανάδρομος Ερμής;

Ίσως έχετε ακούσει για τον ανάδρομο Ερμή και πως επιδρά στην καθημερινή ζωή. Στην αστρολογία, ο πλανήτης Ερμής αντιπροσωπεύει το μυαλό, τη διανόηση και επιδρά στον τρόπο που σκεφτόμαστε και εκφράζουμε τις σκέψεις μας.

Ο Ερμής, είναι ο πλανήτης που κινείται γρηγορότερα στο ηλιακό σύστημα και κάνει μία τροχιά γύρω απ’ τον ήλιο κάθε 88 ημέρες, πολύ πιο γρήγορα από τη Γη, δημιουργώντας την οπτική ψευδαίσθηση ότι ο πλανήτης κινείται προς τα πίσω.

Αυτή η οπτική ψευδαίσθηση, στην αστρολογία ονομάζεται ανάδρομη κίνηση. Κάθε φορά που ο Ερμής είναι ανάδρομος, καλούμαστε να ολοκληρώσουμε δουλειές και υποχρεώσεις που έχουμε αφήσει στην μέση, ή να αντιμετωπίσουμε εμπόδια σε τομείς της ζωής μας που, γενικά μας είναι εύκολοι.

 Κάθε ζώδιο κυβερνάται, ή επηρεάζεται άμεσα από έναν πλανήτη. Ο Ερμής κυβερνά τους Διδύμους και την Παρθένο. Με άλλα λόγια, τα δύο αυτά ζώδια, πάντα θα νιώθουν την επιρροή ενός ανάδρομου Ερμή.

Τώρα που είδαμε τα βασικά για τον ανάδρομο Ερμή, ας δούμε τι επιφυλάσσει ο φετινός Αύγουστος για τους Λέοντες, τους Διδύμους και τους Παρθένους.

Παρθένος
Παρθένοι, τον Αύγουστο είναι ευκαιρία να εστιάσετε σε εσάς. Μπορεί να είστε άνθρωπος που δεν πειραματίζεται με το ντύσιμο, το στιλ ή τα μαλλιά, αλλά ξαφνικά νιώθετε την παρόρμηση να κάνετε μία δραματική αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση.

Μία ανανέωση πάντα κάνει καλό, αλλά πρέπει πρώτα να σκεφθείτε τον λόγο που σας κάνει να θέλετε αυτή την αλλαγή. Όταν ο Ερμής επανέλθει στη θέση του Λέοντα στις 14 Αυγούστου, θα νιώσετε μία νοσταλγία και διάθεση ενδοσκόπησης.

Είναι μία ιδανική ευκαιρία να σκεφθείτε όσα ζήσατε το καλοκαίρι του 2017, την τελευταία φορά που ο Ερμής ήταν ανάδρομος στα ζώδια του Λέοντα και του Παρθένου και πόσα έχουν αλλάξει στη ζωή σας από τότε.

Λέων
Λέοντες, έχετε το νου σας στο πορτοφόλι σας. Στις 14 Αυγούστου, τα οικονομικά σας θέλουν προσοχή. Μην κάνετε μεγάλες αγορές και προσέξτε τον προϋπολογισμό σας. Αν αγχώνεστε για τα υλικά αγαθά, αυτή είναι μια καλή περίοδος να δείτε τον λόγο.

Μπορεί να είναι καιρός να δημιουργήσετε σιγά-σιγά τη δική σας επιχείρηση, ή να κάνετε δουλειές που αναβάλλατε για πολύ καιρό. Στις 14 Αυγούστου που ο Ερμής επιστρέφει στον Λέοντα, αξιολογήστε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε στον κόσμο.

Αν πάλι, είστε έτοιμοι να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, φτιάξτε ένα σχέδιο που θα το βάλετε στον τοίχο του σπιτιού σας για όσο καιρό το υλοποιείτε. Σκεφθείτε πως φαντάζεστε να είναι η ιδανική εκδοχή του εαυτού σας και κάντε αυτό το όνειρο πραγματικότητα στις 28 Αυγούστου, όταν θα τελειώσει ο ανάδρομος Ερμής.

Δίδυμος
Δίδυμοι, τον φετινό Αύγουστο, επιδιώκετε ποιοτικό και όχι ποσοτικό χρόνο. Βάζετε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο και περνάτε το καλοκαίρι με όσους θεωρείτε οικογένειά σας. Από τις 5 έως τις 14 Αυγούστου, γίνεστε λίγο πιο ευσυγκίνητοι από ό,τι συνήθως.

Ο ιδανικός τρόπος να αντιμετωπίσετε τον ανάδρομο Ερμή, είναι να περάσετε ήρεμες στιγμές στο σπίτι. Στις 14 Αυγούστου, όταν ο Ερμής επανέλθει στον Λέοντα, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στην επικοινωνία.

Αυτή την περίοδο, η επικοινωνία ενέχει κινδύνους και προκλήσεις, γι’ αυτό είναι καλύτερο να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Αν μπορείτε, αναβάλλετε κάθε σημαντική επαφή πριν από τις 28 Αυγούστου και να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα σε ό,τι υπογράφετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being