Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το αδιαχώρητο στην λαϊκή της Πάτρας - Οι καταναλωτές αναζητούν χαμηλές τιμές στους πάγκους - ΒΙΝΤΕΟ

Το αδιαχώρητο στην λαϊκή της Πάτρας - Οι...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Και το παζάρι "καλά κρατεί"

Κατάμεστη και το πρωί της Τρίτης η λαϊκή αγορά της Πάτρας από καταναλωτές που θέλουν να προμηθευτούν τα καθημερινά είδη διατροφής και όχι μόνο, σε τιμές που συμφέρουν την τσέπη τους.

Έμποροι και παραγωγοί δηλώνουν στο THEBEST τις τιμές στις οποίες προσφέρουν τα προϊόντα τους στους πάγκους και επίσης εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι μπορούν για να κρατήσουν ζωηρό το ενδιαφέρον των καταναλωτών με ποιότητα και χαμηλές τιμές. Οι καταναλωτές, ξέρουν πως στην λαική αγορά μπορούν να κάνουν ακόμη και παζάρια, ενώ οι τιμές σύμφωνα και με τους ίδιους είναι καλύτερες από άλλες αγορές.

Το αδιαχώρητο στην λαϊκή της Πάτρας

Σχεδόν στο σύνολό τους τα καθημερινά είδη διατροφής που αναζητούν οι καταναλωτές είναι σε λογικές τιμές, ενώ αυξημένα εντοπίζονται κυρίως κάποια εποχικά φρούτα τα οποία δεν βρίσκονται σε μεγάλη επάρκεια.

Σε κάθε περίπτωση έμποροι και παραγωγοί δηλώνουν με κάθε αφορμή τη δυσκολία με την οποία βγαίνει το μεροκάματο, καθώς το κόστος αυξάνεται ενώ την ίδια στιγμή θα πρέπει να συγκρατήσουν τις τιμές τους χαμηλά για να μην χάσουν την πελατεία τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις