Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Oι ανατρεπτικοί «Trocks» τον Οκτώβριο στο Παλλάς, άνδρες χορευτές που παρωδούν το μπαλέτο

Oι ανατρεπτικοί «Trocks» τον Οκτώβριο στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με παγκόσμια επιτυχία και συνεργασίες με stars όπως ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ, το πολυαναμενόμενο συγκρότημα Les Ballets Trockadero de Monte Carlo

Θέλετε να παρακολουθήσετε κάτι διαφορετικό; (Μην το κάνετε αν σας σόκαρε η τελετή έναρξης στο ολυμπιακό Παρίσι με τις σκηνές διαφορετικότητας).  

Οι «Trocks» από το Τροκαντερό και τον Σηκουάνα καταφθάνουν στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς, μόνο για 4 παραστάσεις, 2-5 Οκτωβρίου. Η επίσημη ονομασία τους είναι «Les Ballets Trockadero de Monte Carlo» και σημειώνουν παγκόσμια επιτυχία. Πρόκειται για ανδρική ομάδα χορευτών, μοναδική στο είδος της,  με διαδρομή 50 ετών. Οι πρωταγωνιστές ερμηνεύουν γυναικείους ρόλους, σκορπίζοντας συγκίνηση και άφθονο γέλιο. Και αυτό περιμένουμε στην καρδιά της Αθήνας.

Ως τώρα οι Trocks έχουν κάνει διεθνώς εκατοντάδες περιοδείες, με χορογράφους και χορευτές όπως ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ. Επιδέξιοι παρωδοί και ταυτόχρονα ικανότατοι χορευτές κλασικού μπαλέτου, υπόσχονται ένα ανατρεπτικό και υψηλής αισθητικής θέαμα, σατιρίζοντας τη σοβαροφάνεια της εποχής μας και του κλασικού χορού, σε μια φαντασμαγορική γιορτή. Εισιτήρια από 20 έως και 80 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View