Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης πήρε το 122o μετάλλιο της Ελλάδας

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τσελίδης πήρε το 12...

1896-2024

Το πρώτο, χάλκινο, μετάλλιο της Ελλάδας στους φετινούς "Ολυμπιακούς Αγώνες Παρίσι 2024" και γενικά το πρώτο ελληνικό μετάλλιο στο Παρίσι.

Στις δύο προηγούμενες φορές που η γαλλική πρωτεύουσα φιλοξένησε τους ΟΑ (1900, 1924) η Ελλάδα δεν είχε κατακτήσει μετάλλιο.

Η 5η ημέρα των Αγώνων στο Παρίσι έφερε το πρώτο μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, με τον Θόδωρο Τσελίδη να κατακτά το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο.

Το πρωτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι πλέον γεγονός. Αυτό το έφερε στη χώρα μας ο Θοδωρής Τσελίδης, ο οποίος νίκησε με 1-0 στον τελικό του ρεπεσάζ στο τζούντο τον Ισπανό,Τριστάνι Μοασακλισβίλι, και κατέκτησε το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών.

Ο 27χρονος τζουντόκα και νούμερο 15 της παγκόσμιας κατάταξης κατέκτησε το 42ο Χάλκινο μετάλλιο μετάλλιο στην ιστορία της Ελλάδας ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είναι συνολικά το Νο 122 μετάλλιου που πανηγυρίζει η χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία των Αγώνων.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports