Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Marie-Chantal x Mrs. Alice: Art de la table και summer elegance στο Σαουθάμπτον

Marie-Chantal x Mrs. Alice: Art de la ta...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η σύζυγος του Παύλου γιόρτασε ένα νέο επαγγελματικό βήμα ντυμένη υπέροχα ως οικοδέσποινα

 Καλοκαιρινό lunch στην περιοχή του Σαουθάμπτον, έξω από τη Νέα Υόρκη, από τη νύφη του τέως βασιλιά της Ελλάδας, επιχειρηματία, σχεδιάστρια και jet setter, Μαρί Σαντάλ.

Η υπέρκομψη σύζυγος του Παύλου και γόνος της πάμπλουτης φαμίλιας Μίλερ, γιόρτασε ως οικοδέσποινα την επαγγελματική συνεργασία της με την εταιρεία Mrs. Alice, ένα brand διακόσμησης και art de la table, περιστοιχισμένη από τα παιδιά της και καλούς φίλους. Σχεδίασε σερβίτσια σε ροζ και μπλε, καθώς όπως δήλωσε «λατρεύει αυτή την παλέτα» αποδεικνύοντας ένα ακόμα ταλέντο της.

 Μαρία Ολυμπία, Αλέξιος, Αχιλλέας ήταν εκεί μαζί με τις διάσημες σχεδιάστριες Tory Burch και Tabitha Simmons, τη style guru Rachel Zoe, τον πρωταθλητή Nacho Figueras κ.α.  Το τραπέζι στόλιζαν επίσης ψάθινα σουπλά, φανάρια, αμπαζούρ, πορσελάνινα είδη, πετσέτες με τα αρχικά των καλεσμένων, ροζ κεριά, βαζάκια με ορτανσίες και άλλα λουλούδια κήπου. Αλλλωστε η Μαρί Σαντάλ θεωρεί πως αυτές «οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, μέσα από τον συνδυασμό όλων των διαφορετικών υλικών και υφών». Τα πολύ ιδιαίτερα πιάτα ήταν ζωγραφισμένα στο χέρι. Προσφέρθηκαν μεταξύ άλλων εξωτικά κοκτέιλ, σαλάτα με αστακό, μοσχαρίσιο φιλέτο.

Η οικοδέσποινα ήταν ντυμένη με εμπριμέ shirt dress LaDoubleJ και λευκά mules παπούτσια TheRow.

Η ιδρύτρια της εταιρίας Alice Naylor-Leyland δήλωσε στη Vogue «Η συνεργασία με την Μαρί Σαντάλ στο νέο μας ροζ και μπλε καλοκαιρινό τραπέζι ήταν ένα όνειρο και μια μεγάλη τιμή. Πάντα θαύμαζα το στυλ της και την προσοχή της στη λεπτομέρεια». Να πούμε πως η Mrs. Alice έχει κυκλοφορήσει και είδη εμπνευσμένα από τη Σαντορίνη, μπορείτε να θαυμάσετε τα υπέροχα στρωμένα τραπέζια της στο διαδίκτυο.

Φωτογραφίες Vogue, Instagram

 Ειδήσεις Τώρα

H&M Home: Φτιάξτε δροσερές γωνιές με γαλαζοπράσινους τόνους της καλοκαιρινής θάλασσας

Κιμ Καρντάσιαν: Κι άλλη απόπειρα να μοιάσει στη Μονρόε στη νέα Balenciaga campaign

Παρίσι, Omega House: Μαγνήτισαν τα βλέμματα μαμά και κόρη, Σίντι Κρόφορντ- Κάια Γκέρμπερ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View