Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Τα δάκρυα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη: «Είναι η τελευταία συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τα δάκρυα της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη: «Εί...

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έδωσε τα πάντα αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στις τρεις πρώτες θέσεις

Η απογοήτευσή της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη είναι χαραγμένη στο πρόσωπό της ωστόσο κανείς δεν πρέπει να διαγράφει την περηφάνεια που μας έκανε να νιώσουμε.

Η ίδια κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της μετά το τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να κρατήσει τη στεναχώρια και τα δάκρυά της. Όπως ανέφερε η 40χρονη Ελληνίδα βαδίστρια «Βαθιά συγκινημένη. Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Κλαίω δυο μέρες τώρα, δεν μπορώ να συμμαζέψω τα συναισθήματά μου. Χαίρομαι γιατί είχα μια καλή εμφάνιση. Δεν ξέρω καν τι θέση έχω, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένη από την επίδοση για τα δεδομένα της χρονιάς».

Επίσης συνέχισε «Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά. Όταν ένας αθλητής έχει προβλήματα με το σώμα του, έχει προβλήματα και με το μυαλό του. Αυτά είναι αλληλένδετα. Προσπαθούσα μία να φτιάξω το κορμί μου, μία να φτιάξω το μυαλό μου. Ήμουν λίγο μπερδεμένη. Στο τέλος βρήκα τα πατήματά μου, μπήκα στη σειρά. Δούλεψα μεθοδικά και ήμουν σήμερα, νομίζω, με μια αξιοπρεπή εμφάνιση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Τέλος, τόνισε ότι «Το "φεύγω" είναι "φεύγω". Είναι η τελευταία μου συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Ευχαριστώ για την στήριξη. Μπορεί να μην χαρήκατε με το αποτέλεσμα μου, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη».   

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports