Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΕΙΑ

/

H «Τρίγκας Health» ανεβάζει τον πήχη στις υπηρεσίες ημερήσιας νοσηλείας στην Πάτρα

H «Τρίγκας Health» ανεβάζει τον πήχη στι...

Μία αρτιότατη one day clinic που καλύπτει το κενό που υπάρχει στην περιοχή

Με τη δημιουργία της «Τρίγκας Health» ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και ιατρός Παναγιώτης Τρίγκας υλοποίησε ένα προσωπικό όραμα χρόνων, καλύπτοντας ταυτόχρονα το μεγάλο κενό που υπήρχε στην Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή στις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας.

Η νέα κλινική που βρίσκεται δίπλα στην ήδη επιτυχημένη «Τρίγκας Nephros» στην οδό Κορίνθου 523-527, αφορά τρεις ειδικότητες, την πλαστική χειρουργική, τη δερματολογία την ΩΡΛ και λίαν συντόμως θα προστεθούν και άλλες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κύριος Τρίγκας, στόχος του είναι να εισαχθούν στη νέα κλινική και επιπλέον καινοτόμες υπηρεσίες, για πρώτη φορά στην Πάτρα.

Ο  επιχειρηματίας και ιατρός Παναγιώτης Τρίγκας

Ο επιχειρηματίας και ιατρός Παναγιώτης Τρίγκας

Παράλληλα, έμφαση δίνεται και στην υψηλή αισθητική του χώρου και το design καθώς βάσει της φιλοσοφίας του κ. Τρίγκα, ο ασθενής για ψυχολογικούς λόγους πρέπει να βλέπει μία καλαίσθητη χειρουργική αίθουσα που δε μοιάζει καθόλου με τις ψυχρές αίθουσες που έχουμε συνηθίσει.Surgical Design.

Σημειώνεται πως τέτοιοι χώροι υπάρχουν στην Αθήνα και το εξωτερικό, όμως στην Πάτρα πρώτη φορά δημιουργείται ένα χειρουργείο με σκοπό να μην προκαλεί άγχος στον ασθενή, αλλά να αισθάνεται μπαίνοντας σε αυτό άνεση και φυσικά ασφάλεια. Για την κλινική υπάρχει ήδη ενδιαφέρον ακόμα και από γιατρούς που έρχονται από την Αθήνα στην Πάτρα για να δουν ασθενείς, καθώς πλέον θα μπορούν να χειρουργούν στην "ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH One Day Clinic", η οποία ανταποκρίνεται στη νομοθεσία που διέπει τις μονάδες ημερήσιας νοσηλείας.

Πρόκειται για χώρους όπου ο ασθενής μετά από την επέμβαση δεν διανυκτερεύει στην κλινική, καθώς πραγματοποιούνται μόνο χειρουργεία τα οποία δεν απαιτούν νοσηλεία. Η μονάδα διαθέτει δύο ευρύχωρες χειρουργικές αίθουσες, αίθουσα ανάνηψης για ολιγόχρονη παραμονή και μία μεγάλη αίθουσα αναμονής με ιατρεία, και χώρο αισθητικής. Δεν λείπει το εξειδικευμένο προσωπικό, ωστόσο υποδέχεται και εξωτερικούς συνεργάτες ιατρούς οι οποίοι θα μπορούν να προγραμματίζουν και να πραγματοποιούν τις επεμβάσεις τους στην μονάδα.

Επιστημονικά υπεύθυνη της πλαστικής χειρουργικής αποκλειστικά για το χειρουργικό τομέα είναι η καταξιωμένη πλαστική χειρουργός Θεοδώρα Μπαρλίγκα. Επιστημονικά υπεύθυνη του δερματολογικού τμήματος είναι η δερματολόγος Ντόρα Καράγιωργα. Υπεύθυνη του τμήματος της ΩΡΛ η ιατρός Ιωάννα Ελμαλόγλου. Εκτός του χειρουργικού τομέα, στην κλινική σε καθημερινή βάση υπάρχει μόνιμος ιατρός δερματολόγος και αισθητικός που αναλαμβάνουν το αισθητικό κομμάτι.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η "ΤΡΙΓΚΑΣ HEALTH One Day Clinic" συνεργάζεται αποκλειστικά με την Hair Clinic Athens και τον ιατρό Φώτη Τσούνη στην μεταμόσχευση μαλλιών.

_

Τρίγκας Health

Κορίνθου 523-527 Πάτρα, 26333

2610 334 334
2610 330 230

[email protected]

https://trigkas-health.gr/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being