Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

O Τζάρεντ Γουέις και στελέχη της Παναχαϊκής στα γραφεία του thebest- ΦΩΤΟ-BINTEO

H Νεκταρία Ντούκα με τον Τζάρεντ Γουέις ...

H Νεκταρία Ντούκα με τον Τζάρεντ Γουέις και τον Πέτρο Σταθάκη

Σταθόπουλος Τάσσος
[email protected]

Η σύνδεση με την πόλη και η άνοδος στη Super League

Διπλό στόχο έχει για την νέα σεζόν η Παναχαϊκή, όπως εξήγησε ο ίδιος ο Τζάρεντ Γουέις, κατά την πρωινή, εθιμοτυπική επίσκεψή του στα γραφεία του thebest.

O Τζάρεντ Γουέις, συνοδευόταν από τους στενούς του συνεργάτες, Πέτρο Σταθάκη και Απόστολο Βεντουρή και είχε μακρά συζήτηση με την διευθύντρια του thebest.gr, Νεκταρία Ντούκα, την διευθύντρια σύνταξης Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, αλλά και τους δημοσιογράφους, Γιάννη Πομώνη, Βασίλη Τσελίκη και τον υπογράφοντα.

Ο εκ των μετόχων της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ, βρέθηκε στα γραφεία του μεγαλύτερου ειδησεογραφικού περιφερειακού portal,  όπου έκανε λόγο για την επανασύνδεση της Παναχαϊκής με την κοινωνία της Πάτρας και σε δεύτερο βαθμό, την επάνοδό της στη Super League. 

 

«Περάσαμε πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι να ανέβει η ομάδα στη Super League και παράλληλα να συνδεθεί ξανά με την πόλη. Θέλουμε τη βοήθεια όλων σ’ αυτό το εγχείρημα γνωρίζοντας ότι μόνο έτσι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα η στήριξη στην ομάδα».

Ο Πέτρος Σταθάκης συμπλήρωσε πως «Ολοι έχουμε αντιληφθεί τι σημαίνει η Παναχαϊκή για το ελληνικό ποδόσφαιρο και την τοπική κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι να την οδηγήσουμε εκεί που ανήκει».

Από την πλευρά της η Νεκταρία Ντούκα καλωσόρισε τα στελέχη της ΠΑΕ Παναχαϊκή, αναφέρθηκε αρχικά στις σχέσεις του αείμνηστου ιδρυτή του  thebest, Νάσου Νασόπουλου, με την Παναχαϊκή και τις αθλητικές διοργανώσεις και τόνισε πως η καλή πορεία της ομάδας θα είναι πολλαπλά χρήσιμη για την πόλη, ευχόμενη καλή επιτυχία!

 

Οι δύο πλευρές συζήτησαν επίσης για διάφορες δράσεις που θα αναλάβουν από κοινού τις οποίες θα ανακοινώσουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Θυμίζουμε πως ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Jared Weiss, πραγματοποιεί συναντήσεις με φορείς της πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Γιώργο Βαγενά και με τους εκδότες Θόδωρο Λουλούδη (Πελοπόννησος) και Γιάννη Χριστόπουλο (Γνώμη)

Τζάρεντ Γουέις,

Τζάρεντ Γουέις,

Αποστόλης Βεντουρής

Αποστόλης Βεντουρής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports