Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Παρίσι 2024: Στην αντεπίθεση η Αλγερινή μποξέρ – «Είμαι η εκλεκτή του Θεού για το χρυσό μετάλλιο»

Παρίσι 2024: Στην αντεπίθεση η Αλγερινή ...

«Πόλεμος» στα social media

Στην… αντεπίθεση πέρασε η Ιμάνε Χέλιφ, που έκανε μια μάλλον αμφιλεγόμενη δήλωση μετά το τέλος του αγώνα εναντίον της Ιταλίδας Άντζελα Καρίνι, για το αγώνισμα του μποξ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η Αλγερινή μποξέρ που θεωρείται «βιολογικά αρσενικό», μετά την λήξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε στη μικτή ζώνη για να κάνει δηλώσεις. Όμως, περνώντας μπροστά από τους εκπροσώπους του Τύπου, είπε ότι είναι «η εκλεκτή του Θεού για να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο» κι ότι «θα νικήσει όποιον χρειαστεί» για να τα καταφέρει.

Σημειώνεται ότι η Ιταλίδα αντίπαλος της εγκατέλειψε τον αγώνα μετά από 45 δευτερόλεπτα, όταν δέχτηκε το πρώτο χτύπημα από την Χέλιφ.

Αμέσως, γύρισε στον προπονητή της λέγοντάς του δακρυσμένη «δεν είναι δίκαιο», καθώς θεώρησε ότι αντιμετώπιζε άνδρα και όχι γυναίκα.

 Στη συνέχεια αρνήθηκε να δώσει το χέρι της στην Αλγερινή και γονάτισε κλαίγοντας στη μέση του ρινγκ.

«Πόλεμος» στα social media
Φυσικά, η… εμπόλεμη κατάσταση μεταφέρθηκε στα social media, με τους υποστηρικτές των δύο αθλητριών να παίρνουν θέση με αναρτήσεις που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασαν τα εσκαμμένα.

Χαρακτηριστικό πάντως είναι το γεγονός ότι οι υποστηρικτές της Χάλεφ, έχουν αναρτήσει φωτογραφίες από τα μαθητικά της χρόνια, τονίζοντας ότι ήταν ανέκαθεν κορίτσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Σημειώνεται ότι η Ομοσπονδία Μποξ της Αλγερίας έδωσε «συγχαρητήρια» στην αθλήτριά τους με σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports