Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αισιόδοξο σαν ουράνιο τόξο: To πολυσυζητημένο, «ζουζουνιάρικο» φόρεμα της κινηματογραφικής Lily Bloom

Αισιόδοξο σαν ουράνιο τόξο: To πολυσυζητ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κατέκτησε αυτόματα τα media το look της Μπλέικ Λάβλι εν όψει της πρεμιέρας του φιλμ «Ιt Ends with Us»

Το best seller έχει μεταφραστεί σε πάνω από 20 γλώσσες και η ομώνυμη ταινία αναμένεται στα σινεμά από τις 9 Αυγούστου.

Ο λόγος για την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «Ιt Ends with Us» που θεωρείται πολυαναμενόμενη, χάρη στην πρωταγωνίστρια Μπλέικ Λάβλι, δημοφιλέστατη star και beauty icon στην Αμερική. Υποδύεται τη Λίλι Μπλουμ στη συγκινητική νουβέλα της Coleen Hoover και εντυπωσιάζει, διανύοντας περίοδο προώθησης της ταινίας. Μάλιστα, ένα από τα φορέματα που επιλέχθηκαν με έμπνευση τη θεματική της ταινίας έκανε ταχύτατα το γύρω του κόσμου.

Ηταν μια δημιουργία του label Dauphinette, της οποίας το print παραπέμπει σε παιδικές ζωγραφιές ενώ τα φτερά διαφορετικού χρώματος φτερά στο κάτω μέρος παραπέμπουν σε ουράνιο τόξο. Στην πολύχρωμη λογική του rainbow trend συνδυάστηκε με αντίστοιχα statement κοσμήματα, ζώνη- αλυσίδα και γόβες Louboutin με αστραφτερά κρύσταλλα. To όνομα Dauphinette με έδρα τη Νέα Υόρκη, καθιερώθηκε από τη σχεδιάστρια Olivia Cheng, που χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμα, οικολογικά υλικά. Ετσι, ταυτίζεται με την ευαισθητοποιημένη σε όλα αυτά Μπλέιλ Λάβλι.

Το καινούριο φιλμ «Ιt Ends with Us»  έχει ηρωίδα μια νεαρή γυναίκα και επίδοξη επιχειρηματία ανθοπωλείου, με τραυματική παιδική ηλικία. Προσπαθεί να βρει την ευτυχία κάνοντας τις σωστές επιλογές ζωής στη Βοστώνη. Εκεί ερωτεύεται έναν νευροχειρουργό, η συμπεριφορά του οποίου της θυμίζει δυστυχώς τους γονείς της, ενώ επίσης ξανασυναντάει τον παιδικό της έρωτα. Ο συμπρωταγωνιστής της Λάβλι, Τζάστιν Μπαλντόνι είναι επίσης ο σκηνοθέτης της ταινίας. Η συγγραφέας που έχει ενθουσιαστεί με την πρωταγωνίστρια ανέφερε  σε συνέντευξή της στο People: «Ανυπομονώ όσοι αγάπησαν το βιβλίο να δουν την ταινία και να ζήσουν τη μαγεία που έχει δημιουργηθεί για την μεγάλη οθόνη».

Να πούμε ότι η Λάβλι δεσποζει στην επικαιρότητα των ημερών και αυτή η τελευταία της promo εμφάνιση στη Νέα Υόρκη συνδυάστηκε και με άλλα outfits στη λογική του ελπιδοφόρου «Flower power» και του μηνύματος υπέρ των κακοποιημένων γυναικών. Ηταν κι αυτά άνθινα, ένα σύνολο Dauphinette ολοκέντητο και ένα φόρεμα Vivienne Westwood. H 36χρονη ηθοποιός δε είναι οπαδός της διακριτικότητας του μινιμαλισμού από την πολύκροτη εποχή του Gossip Girl και έχει υπάρξει τιμώμενη οικοδέσποινα του Met Gala. Μάλιστα, μόλις κυκλοφόρησε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών. Στις φωτογραφίες θα τη δείτε και με την Iζαμπέλα Φερέρ, που συμμετέχει στην ταινία.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View