Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Jeans, ruffles & ballet flats: H Νικόλ Κλίντμαν πήγε στους Ολυμπιακούς ντυμένη σαν παριζιάνα

Jeans, ruffles & ballet flats: H Νικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το look της ακολούθησε το street style που έχει συνδεθεί με τη γαλλική πρωτεύουσα

Οικογενειακώς βρέθηκε στο Παρίσι η Αυστραλέζα super star Νικόλ Κίντμαν με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μάλιστα, η εμφάνισή της στις κερκίδες (μαζί με το σύζυγο και τις κόρες της) θεωρήθηκε πρότυπο καθημερινού Parisian chic.

Γιατί; Μα φόρεσε αέρινη μπλούζα με βολάν, δηλαδή με boho ruffles που επανέφερε στο προσκήνιο ο οίκος Chloe, χαλαρό τζιν παντελόνι στη γραμμή cropped carrot και βέβαια ίσια «μπαλαρινάκια» του οίκου Lanvin.

Μάλιστα, τα ξένα περιοδικά που έκαναν «ανατομία» στο styling της πολυβραβευμένης, ψιλόλιγνης ηθοποιού και παραγωγού, σημείωσαν πως τα παπούτσια είναι στην πολύ επίκαιρη απόχρωση του red burgundy, δηλαδή του γήινου, κόκκινου μπορντό. Μακριά μαλλιά και γυαλιά Khaite X Oliver Peoples καθώς και ροζ τσαντάκι Dolce e Gabbana ολοκλήρωσαν το outfit. 

Oπως έχει πει η Caroline de Maigret, μοντέλο και μούσα του οίκου Chanel: «Μια Παριζιάνα δείχνει πως έχει ντυθεί αβίαστα, λες και μόλις σηκώθηκε από το κρεβάτι και σαν να μην την ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος για εκείνη».  

Το θέμα είναι λοιπόν να μη φαίνεται πως «έχεις προσπαθήσει πολύ». Η κομψότητα είναι κάτι έμφυτο…. Και ως παριζιάνα οι «μπαλαρίνες» δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα σου.

Ειδήσεις Τώρα

Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων

Αισιόδοξο σαν ουράνιο τόξο: To πολυσυζητημένο, «ζουζουνιάρικο» φόρεμα της κινηματογραφικής Lily Bloom

To θρυλικό μιούζικαλ «Ωραία μου κυρία» (αξέχαστο με την Οντρει Χέμπορν) έρχεται στο Παλλάς

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports