Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Μ.Νάιτ Σίαμαλαν "Παγίδα" με τον Τζος Χάρτνετ από 22-8 στην Ελλάδα

Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Μ.Νάιτ Σίαμ...
Μαρτάτος Tάκης

Στην ταινία που ξεκινά να προβάλλεται στην Αμερική αυτό το σαββατοκύριακο παίζει και η μεγαλύτερη κόρη του σκηνοθέτη, η 28χρονη Saleka Shyamalan

Mε ενδιαφέρον αναμένεται από τους σινεφίλ το νέο φιλμ της WarnerBros. Pictures «Παγίδα – Trap» σε σκηνοθεσία του 53χρονου δημιουργού ταινιών όπως η «Έκτη Αίσθηση», Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Το φιλμ όπου ο M. Night Shyamalan υπογράφει & το σενάτιο ενώ είναι και εκ των παραγωγών, κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 2 Αυγούστου ενώ στη χώρα μας θα βγει στις 22-8 σε διανομή από την εταιρεία Tanweer.

Το στούντιο της Warner λοιπόν παρουσιάζει μία νέα εμπειρία στον κόσμο του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν με την ταινία «Τrap» με πρωταγωνιστή τον 46χρονο ηθοποιό Τζος Χάρτνετ ενώ παίζει και η μεγαλύτερη κόρη του σκηνοθέτη, η ανερχόμενη ηθοποιός & μουσικός της r’n’b, Σαλίκα Σιάμαλαν.

Ένας πατέρας, ο Cooper Adams και η έφηβη κόρη του πηγαίνουν σε μία ποπ συναυλία, όπου συνειδητοποιούν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο ενός νοσηρού ιστού. Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μ. Νάιτ Σιάμαλαν, στην ταινία πρωταγωνιστούν εκτός του Τζος Χάρτνετ (Η Μαύρη Ντάλια, Περλ Χάρμπορ), οι Άριελ Ντόναχιου, Σαλίκα Σιάμαλαν, Χέιλι Μιλς και Άλισον Πιλ. Την παραγωγή υπογράφουν οι Άσγουιν Ρατζάν, Μαρκ Μπίνστοκ και Μ. Νάιτ Σιάμαλαν.

Διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Σαγιόμπου Μόκντιπρομ (Να με φωνάζεις με το όνομα σου). Σκηνογράφος η Ντέμπιντε Βίλα (Παιχνίδι μίσους). Το μοντάζ υπογράφει η Νοεμί Πράισγουερκ και τη μουσική η Χέρντις Στεφανσντότιρ (Χτύπος στην καλύβα).

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Την ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα όταν με το καλό κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture