Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες τον Αύγουστο

Τα 3 ζώδια που θα καταφέρουν να ξεπεράσο...

«Είναι ασταμάτητα, παρά τα εμπόδια»

Υπάρχουν τρία ζώδια που έχουν αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις τον τελευταίο χρόνο με την είσοδο του Κρόνου στους Ιχθύες.

Η όψη αυτή τους έδειξε πώς να είναι πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις τους, πιο συγκροτημένοι και μεθοδικοί όταν αντιμετωπίζουν τις ευθύνες τους.

 Ωστόσο, η μεταβλητή ενέργεια που έχει διαπεράσει τη ζωή τους θα ενταθεί τον Αύγουστο, επειδή τα ζώδια αυτά θα δεχτούν δύσκολες πλανητικές όψεις.

Δεν είναι όλα μαύρα, όμως, αφού αυτά τα ζώδια έχουν τα εργαλεία, την εμπειρία και τη γνώση για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια που έρχονται.

Το θέμα είναι να προσεγγίσετε αυτά τα εμπόδια με αισιοδοξία και να μην επικεντρωθείτε στην ήττα. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Μείνετε συγκεντρωμένοι και μην χάνετε από τα μάτια σας τα όνειρά σας.

Τα 3 ζώδια που θα καταφέρουν να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες τον Αύγουστο
Δίδυμος
Τοξότης
Ιχθύες

Δίδυμος
Το να έχετε τον Κρόνο στο τιμόνι του χάρτη σας είναι μια συνταγή για απογοήτευση. Αλλά με τον Άρη και τον Δία στο ζώδιό σας, αυτή η περίοδος μπορεί να αποδειχθεί ενδιαφέρουσα. Ο Κρόνος σας έχει ήδη καθοδηγήσει για το τι να περιμένετε. Τώρα αυτό θα είναι μια ισχυρή δοκιμασία για να δείτε πώς μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα μαθήματα μέχρι το τέλος του έτους.

 Έχετε ένα όραμα για το πού θέλετε να πάτε, αλλά τα πράγματα μπορεί να γίνουν περίπλοκα με τον Άρη και τον Δία σε τετράγωνο με τον Κρόνο. Ένας τρόπος για να το καταπολεμήσετε αυτό θα είναι να αλλάξετε τα σχέδιά σας και να μάθετε πώς να προσαρμόζεστε.

Ως μεταβλητό ζώδιο του αέρα, αυτή η ιδέα θα είναι εύκολη για εσάς, αλλά η εφαρμογή μπορεί να είναι δύσκολη. Προσαρμόζεστε εύκολα στη ροή του περιβάλλοντος, αλλά η ταχύτητα με την οποία σας καλεί να κινηθείτε ο Κρόνος μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τα συμφέροντά σας. Όταν η Αφροδίτη στην Παρθένο σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας, να είστε πιο πρόθυμοι να λάβετε υποστήριξη από εκείνους που σέβεστε. Κάντε προσαρμογές στην δουλειά σας και κοιτάξτε πίσω.

Να είστε υπερήφανοι για τη δουλειά σας και να την κάνετε με όλες σας τις δυνάμεις. Περιορίστε τα σχέδιά σας και μην το παρακάνετε. Εξάλλου, είστε εδώ για να κερδίζετε, οπότε μην πνίγεστε σε περιττές εργασίες που σας καθυστερούν.

Τοξότης
Με τον Κρόνο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και τον Δία στον οίκο των συνεργασιών σας οι σχέσεις τώρα θα σας απογοητεύσουν, καθώς προσπαθείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κατανοήσετε φίλους και ερωτικούς συντρόφους. Με αυτή την αστρολογική όψη μπορεί να δείτε τον εαυτό σας να επιθυμεί να διαφωνεί περισσότερο από το συνηθισμένο.

Εδώ είναι που πρέπει να κάνετε μερικά βήματα πίσω και να ακολουθήσετε τη ροή των πραγμάτων. Ο Κρόνος θα σας κάνει να εστιάσετε περισσότερο στο πώς μπορείτε να γίνετε δάσκαλος για τους άλλους και για να το πετύχετε αυτό, θα πρέπει να γίνετε περισσότερο διαμεσολαβητής με τον Δία στους Διδύμους να σας ενισχύει.

Σκεφτείτε πώς ο Κρόνος σας προμήθευσε με τα απαραίτητα εργαλεία για να επεκταθείτε και να γίνετε περισσότερο ο δάσκαλος που προοριζόταν να γίνετε όταν βρισκόταν στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα κάνει μια θριαμβευτική είσοδο αυτόν τον μήνα, αλλά θα παρασυρθεί αργότερα στο δράμα του τετράγωνου με τον Άρη και τον Δία.

Η διέλευση αυτή μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με άλλους και να παρέχετε καθοδήγηση σε όσους τη ζητούν στην καριέρα σας ή στον ακαδημαϊκό σας χώρο. Μπορεί επίσης να δείτε πώς η σκληρή δουλειά σας θα αποδώσει καρπούς στον τομέα της καριέρας. Είστε εδώ για να μοιραστείτε τις γνώσεις και τις ιδέες σας με τους άλλους, και για αυτό πρέπει να είστε πρόθυμοι να εξελιχθείτε και να ωριμάσετε.

Ιχθύες
Θα μπορούσατε να είστε ο πρωταγωνιστής της παράστασης, με τους μεταβλητούς πλανήτες σε διέλευση να δέχονται τις προκλήσεις του Κρόνου στο ζώδιό σας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι έχετε το προβάδισμα και μπορεί να έχετε την εξουσία, επειδή είστε ήδη δεκτικοί στα μαθήματα του Κρόνου και τώρα μπαίνετε σε μια ακόμη δοκιμασία.

Ο στόχος τώρα είναι να διατηρήσετε το ρυθμό σας, να συμβαδίσετε και να κατακτήσετε αυτά που ξέρετε. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να σας επιτρέψουν να ανυψωθείτε περαιτέρω και έχετε αισιοδοξία.

Μια ευλογία, που μπορεί να μην φαίνεται με την πρώτη ματιά είναι ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, που σας υπενθυμίζει τους στόχους σας. Ο Δίας σας δίνει τη δυνατότητα να φωτίσετε τα όνειρά σας και να τα κάνετε πραγματικότητα, ακόμη κι αν γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί πολύ σκληρή δουλειά σε βάθος χρόνου. Με τον κυβερνήτη σας σε σύνοδο με τον Άρη, θα προχωρήσετε ολοταχώς.

Ωστόσο ο Κρόνος θέλει να μην βιάζεστε και να κάνετε διαλείμματα. Όταν η Αφροδίτη από την Παρθένο βρίσκεται σε αντίθεση με το ζώδιό σας και τον Κρόνο, αυτή θα είναι μια περίοδος συμβιβασμών. Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας και με όσους συνεργάζεστε. Το ίδιο ισχύει και για τις ερωτικές σας σχέσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being