Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον 11χρονο Νίκο στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

Πάτρα: Ιδιαίτερα δύσκολες είναι οι τελευ...

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και η oμάδα του η κατάσταση του μικρού παραμένει κρίσιμη

Συνεχίζεται η μάχη στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών για να κερδηθεί η ζωή του 11χρονου Νίκου από το Λεσίνι Μεσολογγίου, που χτυπήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες από διερχόμενο Ι.Χ. ενώ ο άτυχος μικρός έκανε ποδήλατο.

Συγκεκριμένα παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης και η oμάδα του από τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, η κατάσταση του μικρού παραμένει κρίσιμη χωρίς ακόμα να υπάρχει φως για άμεσα επικείμενη βελτίωση.

Σύμφωνα με τον Επιμελητή Α’ Χαράλαμπο Κοτσώνη, ο 11χρονος παραμένει διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση:

 «Η κατάσταση συνεχίζει να παραμένει κρίσιμη. ∆εν έχουμε ακόμα ενδείξεις πως κερδήθηκε η μάχη για την ζωή του. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και ελπίζουμε στην ανατροπή της παρούσας κατάστασης». Ο ίδιος ερωτηθείς ποιες βλάβες θέτουν σε κίνδυνο την
ζωή του μικρού τραυματία απάντησε: «Φέρει πολλαπλές κακώσεις αλλά η σοβαρότητα της κατάστασης οφείλεται στις βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο και την ζωή του. Ελπίζουμε!». Να θυμίσουμε πως αρχικά, ο 11χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διασωληνώθηκε, και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρίου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

*εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις