Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Και η Κένταλ Τζένερ στους Ολυμπιακούς, συνδύασε πατριωτική αθλητική στολή με… μοκασίνια

Και η Κένταλ Τζένερ στους Ολυμπιακούς, σ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ανέδειξε την επίσημη ενδυμασία των ΗΠΑ με αναπάντεχα παπουτσια, πως σας φαίνεται;

Kόρη δεκαθλητή και παθιασμένη με την ιππασία, η 28χρονη καλιφορνέζα καλλονή και super model της φαμίλιας Καρντάσιαν Κένταλ Τζένερ, βρέθηκε ανάμεσα σε άλλες διασημότητες στο ολυμπιακό Παρίσι.

Κάθισε μάλιστα κοντά στον ζωντανό μύθο Ζινεντίν Ζιντάν για να χειροκροτήσει της αμερικανίδες πρωταθλήτριες της γυμναστικής με επικεφαλής τη Σιμόν Μπαιλς.  

Η Κένταλ θεωρείται η πιο καλαίσθητη της reality οικογένειας, που έγινε πάμπλουτη μέσω tv και διαδικτύου έχοντας αναμιχθεί σε διάφορες επιχειρήσεις μεταγενέστερα. Η συγκεκριμένη, που έχει συνεργαστεί με την αφρόκρεμα της παγκόσμιας μόδας συμμετείχε άλλωστε και στο show της Vogue στην Place Vendome με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μέσα στο στάδιο Paris-Bercy έδειχνε stylish φορώντας bomber μπουφάν και καπελάκι από την επίσημη αθλητική στολή των HΠΑ. Tα συνδύασε με λευκό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι και μοκασίνια του label της μινιμαλιστικής πολυτέλειας The Row. Μια τέτοια παρουσία δείχνει βέβαια όμορφη με τα… πάντα.

Οι θαυμαστές εγκωμίασαν το σύνολό της στο ίντερνετ ως εξής: «She has good taste in outfits»-   «She looks amazing»-«The prettiest smile» έγραψαν μεταξύ άλλων. Γενικότερα όμως είδαμε αθλητικές αναφορές στο ντύσιμο των επώνυμων επισκεπτών. Σε αντίστοιχο πνεύμα ντύθηκαν Τζέικα Τσαστέιν, Lady Gaga. Η μόδα των ημερών μας οδηγεί στο πατριωτικό βεστιάριο των αθλητών λοιπόν.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports