Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 8-8 στις Ελληνικές αίθουσες η κομεντί "Και οι 4 είναι Υπέροχες"

Από την Πέμπτη 8-8 στις Ελληνικές αίθουσ...
Μαρτάτος Tάκης

Πρωταγωνιστούν η Σούζαν Σαράντον, η Μπέτι Μίντλερ και οι Μέγκαν Μαλάλι και Sheryl Lee Ralph

Στις 8 Αυγούστου 2024 σε διανομή της Σπέντζος Φιλμ, ξεκινά να προβάλλεται στη χώρα μας η ταινία «The Fabulous Four – Και οι 4 είναι Υπέροχες» σε σκηνοθεσία της 63χρονης Αυστραλής δημιουργού Jocelyn Moorhouse.

Σούζαν Σαράντον & Μπέτι Μίντλερ, ένας γάμος, πολλά απωθημένα, ταξίδια, μεγάλα κέφια και καυγάδες, υπόσχεται η συγκεκριμένη κομεντί διάρκειας 99 λεπτών που ήδη ξεκίνησε να παίζεται στις Αμερικάνικες αίθουσες και είδαμε και σχετικό άρθρο στους The New York Times για τις ταινίες με μεγαλύτερους σε ηλικία πρωταγωνιστές που έχουν απήχηση στο κοινό.

Το σενάριο είναι των Ann Marie Allison, Jenna Milly και εκτός της 77χρονης Susan Sarandon, και της 78χρονης Bette Midler ("For the Boys", "Beaches") που είναι αλήθεια πως είχαμε καιρό να την δούμε στη μεγάλη οθόνη, παίζουν η 67χρονη Sheryl Lee Ralph της σειράς «Abbott Elementary», η 65χρονη Megan Mullally, και οι Bruce Greenwood, Timothy V. Murphy και ο γνωστός Αμερικανός τραγουδιστής Michael Bolton.

Τέσσερις φίλες, ένας γάμος και πολλά απωθημένα λοιπόν στο φιλμ «The Fabulous Four».

Τρεις φίλες ταξιδεύουν για να γίνουν παράνυφες στον γάμο της κολλητής τους από το κολέγιο.

Η επανένωση τους θα ξυπνήσει πολλά απωθημένα κατά την διάρκεια ενός τρελού Σαββατοκύριακου που θα τις κάνει να καταλάβουν ότι αυτά που τις ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τις χωρίζουν.

Η τιμημένη με Όσκαρ Σούζαν Σαράντον, η υπέροχη Μπέτι Μίντλερ που είναι και τραγουδίστρια, η Μέγκαν Μαλάλι & η Σέριλ Λι Ραλφ σε μεγάλα κέφια!

Την συγκεκριμένη ταινία την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Οι έως τώρα εισπράξεις της στο box office φτάνουν τα 2,5 εκατ. δολάρια.

Η σκηνοθέτις Jocelyn Moorhouse από την Μελβούρνη έχει γυρίσει στο παρελθόν ταινίες όπως το «Proof» το 1991 με τους Hugo Weaving και Russell Crowe, την «Μοδίστρα -The Dressmaker» το 2015 με την Κέιτ Γουίνσλετ και το «A Thousand Acres» το 1997 με την Μισέλ Φάιφερ.              

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture