Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο αγαπητός σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ θα τιμηθεί στο γκαλά amfAR Venezia, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας

Ο αγαπητός σταρ Ρίτσαρντ Γκιρ θα τιμηθεί...

Επίσης θα τιμηθεί & ο κινηματογραφικός παραγωγός Μοχάμεντ Αλ Τούρκι

Το Ίδρυμα Έρευνας για το AIDS, AmfAR, ανακοίνωσε ότι φέτος θα βραβεύσει στο επερχόμενο γκαλά του, στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, amfAR Venezia τον Αμερικανό ηθοποιό, Ρίτσαρντ Γκιρ και τον κινηματογραφικό παραγωγό, Μοχάμεντ Αλ Τούρκι.

Ο Ρίτσαρντ Γκιρ των ταινιών «Επάγγελμα Ζιγκολό», «Pretty Woman», «Hachiko: Η Ιστορία ενός Σκύλου», «Ιπτάμενος και τζέντλεμαν» και «Η νύφη το 'σκασε» που στις 31 Αυγούστου θα γίνει αισίως 75 χρονών, θα τιμηθεί με το Βραβείο Έμπνευσης. «Λίγοι στη βιομηχανία του θεάματος έχουν κάνει τόσα πολλά όσο ο Ρίτσαρντ Γκιρ για να προωθήσουν την καταπολέμηση του AIDS» ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του amfAR, Κέβιν Ρόμπερτ Φροστ, σε δήλωσή του.

«Τα ανθρωπιστικά του ένστικτα και η βαθιά του επιθυμία να βοηθήσει όσους βρίσκονται στο περιθώριο της κοινωνίας, τον κάνουν έμπνευση για όλους εμάς εδώ στο amfAR» πρόσθεσε.

Ο Γκιρ να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών τον περασμένο Μάιο ήταν παρών με μία νέα ταινία, το “Oh Canada” του Πολ Σρέιντερ και πήρε και πολύ καλές κριτικές για την ερμηνεία του.

Ο 38χρονος Mohammed Al Turki όπως διαβάσαμε, είναι παραγωγός ταινιών από τη Σαουδική Αραβία.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight