Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Κιμ Καρντάσιαν ψήφισε Ελλάδα για το φετινό καλοκαίρι

Η Κιμ Καρντάσιαν ψήφισε Ελλάδα για το φε...

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας επέλεξε τη χώρα μας για μερικές στιγμές χαλάρωσης

Μετά την παρέλαση διασημοτήτων που επέλεξαν την Ελλάδα ως έναν από τους σταθμούς των καλοκαιρινών τους διακοπών, σειρά είχε η “βασίλισσα” των influencers Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας επέλεξε τη χώρα μας για μερικές στιγμές χαλάρωσης και μαζί με τις φίλες της ταξίδεψαν στα ελληνικά νησιά, “ψηφίζοντας” Ελλάδα.

“Greece this summer“, έγραψε στο σχόλιο που συνόδευσε το carousel post, το οποίο έχει άρωμα Ελλάδας, αφού η ίδια μοιράστηκε με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους μερικά άκρως ελληνικά ενσταντανέ.

Μαζί της οι καλές της φίλες Olivia Pierson και η σύντροφος του Τζεφ Μπέζος, Lauren Sanchez, η οποία και η ίδια ταξίδεψε στην Ελλάδα με την οικογένειάς της το προηγούμενο διάστημα.

Σημειώνεται πως το ταξίδι της Κιμ Καρντάσιαν στην Ελλάδα έγινε πριν από μερικές εβδομάδες, όταν σύμφωνα με πληροφορίες είχε βρεθεί στις Σπέτσες μαζί με την οικογένειά της. Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει και η ανάρτηση της Olivia Pierson, η οποία είχε μοιραστεί τις ίδιες φωτογραφίες τρεις εβδομάδες πριν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight