Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Από το Netflix στο θεατρικό Λονδίνο: Τι ετοιμάζουν Λίλι Κόλινς, Αλβάρο Μόρτε, Τζόναθαν Μπέιλι

Από το Netflix στο θεατρικό Λονδίνο: Τι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Oνόματα που αγαπήσαμε στην tv δοκιμάζονται σε σκηνές του West End, διαβάστε λεπτομέρειες

«Καμπανάκι» για τους θεατρόφιλους της βρετανικής πρωτεύουσας αλλά και τους παθιασμένους θεατές που ταξιδεύουν ακόμα και διεθνώς.

Η αμερικανίδα star της αγαπημένης σειράς «Emily in Paris», Λίλι Κόλινς με τον ισπανό πρωταγωνιστή του πολύκροτου «La casa de papel- Η τέλεια ληστεία», Αλβάρο Μόρτε ενώνουν δυνάμεις στο θεατρικό Λονδίνο. Στα ίδια λημέρια του West End και ο βρετανός γόης του «Bridgerton», Τζόναθαν Μπέιλι που θα δοκιμαστεί στον Σαίξπηρ.

Πιο συγκεκριμένα, η διάσημη, μικροσκοπική ηθοποιός και  κόρη του τραγουδιστή Φιλ Κόλινς, με τον «Καθηγητή» και εγκέφαλο της συμμορίας της σειράς La casa de papel  θα παίξουν μαζί στο έργο της Bess Wohl, «Barcelona», που θα ανέβει στο θέατρο Duke of York, από τις 21 Οκτωβρίου έως τις 11 Ιανουαρίου 2025. Η ιστορία της αμερικανίδας θεατρικής συγγραφέως και σεναριογράφου αφηγείται την περιπέτεια  αμερικανίδας τουρίστριας η οποία γνωρίζει έναν γοητευτικό Ισπανό. Αυτό που ξεκινά ως one-night stand  μέσα στη νύχτα, εξελίσσεται σε μια πολύπλοκη και επικίνδυνη κατάσταση, ένα παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι, στο οποίο διαπλέκονται προσωπικά αλλά και πολιτικά ζητήματα.

Για το ρόλο της Αϊρίν, η Λίλι Κόλινς δήλωσε: «Ήταν ένα όνειρο από την παιδική ηλικία να παίξω στο West End και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα κάνω το ντεμπούτο μου στη σκηνή στο συναρπαστικό έργο της Μπες. Ήξερα ότι τη στιγμή που τελείωσα την ανάγνωση του σεναρίου, ότι έπρεπε να υποδυθώ την Αϊρίν».

Όμως και ο πολύ ωραίος και ακαταμάχητα sexy Τζόναθαν Μπέιλι ανεβαίνει στο λονδρέζικο σανίδι. Θα είναι επικεφαλής του θιάσου της πολυαναμενόμενης παράστασης «Ριχάρδος Β» στο Bridge Theater. Ο ανερχόμενος ηθοποιός είναι πολύ περιζήτητος μετά το ρόλο εποχής του «Αντονι», που έκαψε καρδιές στο Netflix. Υποδύθηκε τον περιζήτητο γαμπρό και πρωτότοκο γιο της αριστοκρατικής οικογένειας Bidgerton σε αισθησιακές σκηνές που προκάλεσαν μεγάλο «ντόρο». Λίγο μετά εντυπωσίασε στη βραβευμένη gay μινι σειρά «Fellow Travellers» ενώ τώρα αναμένεται η ταινία υπερπαραγωγή «Jurassic World» στην οποία συμμετέχει πλάι στην Σκάρλετ Γιόχανσον.

Ποιος δεν θέλει όμως να τον δει live σε κλασικό ρεπερτόριο; Το αριστουργηματικό, τραγικό έργο του Σαίξπηρ διερευνά την άσβεστη δίψα για εξουσία  και τη σύγκρουση του θεικού στοιχείου με την πολιτική πραγματικότητα. Παρουσιάζει το εσωτερικό, υπαρξιακό ταξίδι ψυχής του αινιγματικού βασιλιά της Αγγλίας που ζει μέσα στις ψευδαισθήσεις έχοντας χάσει το θρόνο. Η παράσταση αναμένεται από 10 Φεβρουαρίου μέχρι 10 Μαίου του 2025. Σκηνοθεσία Nicholas Hytner, παραγωγή London Theatre Company .

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View