Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Μπλέικ Λάβλι: Με τη «rainbow» Versace τουαλέτα του ινδάλματός της, Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Μπλέικ Λάβλι: Με τη «rainbow» Versace το...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα iconic φόρεμα της βασανισμένης «πριγκίπισσας της ποπ» αναβίωσε σε κινηματογραφική πρεμιέρα της Νέας Υόρκης

Επενερχόμαστε στην πάντα εντυπωσιακή – δίμετρη και ξανθιά- Μπλέικ Λάβλι. Η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει τα φανταχτερά, αισιόδοξα looks για τη νέα της ταινία και μάλιστα για την πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη διάλεξε κάτι συμβολικό. Γιόρτασε το ντεμπούτο του «It Ends With Us» στα σινεμά με την πολύχρωμη τουαλέτα που φόρεσε η  Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2002  σε μιλανέζικο show.

Μιλάμε για ένα φόρεμα βασισμένο στην τάση «rainbow» γεμάτο πολύχρωμα πετράδια, το οποίο είχε δημιουργηθεί ειδικά για την τραγουδίστρια από τη Donatella Versace. Η Μπλέικ το ξαναφόρεσε όχι μόνο γιατί στα νεανικά της χρόνια λάτρευε την Μπρίτνει, αλλά γιατί μετά τις κακουχίες που πέρασε, κατόρθωσε να «ξανασηκωθεί» όπως η τωρινη, κινηματογραφική ηρωίδα της. Επιπλέον, το vintage «παίζει» συχνά πια στο Χόλιγουντ.

«Britney, εμείς οι millennials έχουμε μία ιστορία μιας στιγμής ή χρόνων, όταν μας έκανες να θέλουμε να λάμπουμε και ενέπνευσες δέος, με δύναμη, και χαρά και απίστευτα σκληρή δουλειά. Σε ευχαριστούμε για το παραράδειγμά σου και τη συμβολή σου στο να λένε οι γυναίκες τις ιστορίες τους. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για τη βιογραφική σου ταινία και όλα όσα ετοιμάζεις» δήλωσε η Λάβλι σχετικά.

Στο πλευρό της star ήταν ο σύζυγός της, ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε κύματα ενώ το μακιγιάζ ήταν σε nude και παστέλ τόνους.

Οταν πρωτοφορέθηκε το φόρεμα

Οταν πρωτοφορέθηκε το φόρεμα

Αν και το φιλμ ξεκινάει στις 9 Αυγούστου στην Αμερική,  στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου. Το τραγούδι Everytime ακούγεται στην ταινία ενώ υπάρχει και ευχαριστήριο στη Σπίαρς στους τίτλους τέλους.

Ειδήσεις Τώρα

Από το Netflix στο θεατρικό Λονδίνο: Τι ετοιμάζουν Λίλι Κόλινς, Αλβάρο Μόρτε, Τζόναθαν Μπέιλι

Τέιλορ Σουίφτ: Oι αθλήτριες – πρότυπα των Ολυμπιακών Αγώνων που προβάλλει σε τραγούδι της

Louis Vuitton: Γιορτάζει το ανεπανάληπτο θρίαμβο του Leon Merchant, που τρέλανε το Παρίσι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View