Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες με την εμφάνισή του στο «Deadpool & Wolverine»

Ο ηθοποιός Γουέσλι Σνάιπς κατέρριψε δύο ...
Μαρτάτος Tάκης

Ο Αφροαμερικανός σταρ των ταινιών Blade, επέστρεψε και έκανε μία απροσδόκητη εμφάνιση ως κυνηγός βαμπίρ στη νέα ταινία της Μάρβελ που "σκίζει" εισπρακτικά

Ο 62χρονος Αφροαμερικανός ηθοποιός από το Ορλάντο της Φλόριντα, Γουέσλι Σνάιπς - Wesley Snipes, από τα μεγάλα ονόματα των 90ς, κατέρριψε δύο ρεκόρ Γκίνες με την απρόσμενη εμφάνιση του στην νέα ταινία της Μάρβελ «Deadpool & Wolverine».

Ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε ως ημι-βαμπίρ Blade στο «Deadpool & Wolverine» 25 χρόνια και 340 ημέρες μετά την πρώτη του εμφάνιση του χαρακτήρα στην ταινία «Blade – Σκοτεινή Δύναμη» το 1998. Ακολούθησαν το «Βlade II» το 2002 και το «Blade: Trinity» το 2004.

Όπως γράφτηκε, είναι πλέον ο ηθοποιός με τη μεγαλύτερης διάρκειας καριέρα ως χαρακτήρας της Marvel, σύμφωνα με τον οργανισμό των Παγκόσμιων Ρεκόρ Γκίνες.

Το «Deadpool & Wolverine» εξελίσσεται στην μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία της Μάρβελ τα τελευταία χρόνια με τις παγκόσμιες εισπράξεις να έχουν ξεπεράσει σε περίπου 2 εβδομάδες τα 852 εκατ. δολάρια. Και στη χώρα μας η ταινία που συνδυάζει το χιούμορ με την δράση (παίζεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε), ήδη κοντεύει τα 200.000 εισιτήρια.

Ο Γουέσλι Σνάιπς έχει παίξει σε ταινίες όπως «Demolition Man» στο πλάι του Σιλβέστερ Σταλόνε, «New Jack City» του Μάριο βαν Πιμπλς το 1991, στο πιο καλλιτεχνικό φιλμ «Το τρίο της χαράς» το 1994, στην περιπέτεια «Επιβάτης 57» και στην κωμωδία «Οι λευκοί δε μπορούν να πηδήξουν» του Ρον Σέλτον μαζί με τον Γούντι Χάρελσον που ήταν εμπορική επιτυχία το 1992.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Blade: Trinity

Blade: Trinity

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight