Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πάμελα Αντερσον, Vancouver Island: «Αποφάσισα να εξαφανιστώ και να χαθώ στον κήπο μου»

Πάμελα Αντερσον, Vancouver Island: «Αποφ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νέο της εξώφυλλο προωθεί το βιβλίο μαγειρικής της και αναδεικνύει την δραστική αλλαγή στον τρόπο ζωής της

Mε όψη πολύ διαφορετική, από εκείνη της προκλητικής γοργόνας του Baywatch, η Πάμελα Αντερσον φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Better Homes & Gardens.

Στα 57 της χρόνια, κάνει πια επιλεκτικές δημόσιες εμφανίσεις σε events μόδας και τέχνης, έχοντας επιστρέψει στην  πατρίδα της,  με καθημερινότητα απλή και αφιερωμένη στη φύση. Τη βλέπουμε άβαφη και πολύ απλά ντυμένη, να χαμογελάει μέσα στο πράσινο και περιτριγυρισμένη από λιχουδιές.

Όπως ομολόγησε, πέρασε μια πολύ σκοτεινή περίοδο πριν γυρίσει στον Καναδά. Μόνη και παρεξηγημένη, ένιωθε πως όλη η ζωή της ήταν γεμάτη λάθη. Όταν πούλησε την έπαυλή της στο Μαλιμπού, πήρε την απόφαση να μετακομίσει στα πάτρια εδάφη και «να χαθεί στον κήπο της.»

Η καινούρια φωτογράφιση είχε αφορμή την αναμενόμενη κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου μαγειρικής της «I Love You: Recipes from the Heart». Στις σελίδες του προτείνονται «διασκεδαστικές λύσεις» για τη φιλοξενία καλεσμένων και τη «συντήρηση προϊόντων» από τον κήπο. 

Το βιβλίο δημιουργήθηκε αρχικά ως ένα «δώρο για το καλωσόρισμα των γιων της και των συντρόφων τους». Αφετηρία ήταν το παλιό κουτί με τις συνταγές της μαμάς της.

«Αυτό το βιβλίο ήταν ένας κόπος αγάπης -από την καρδιά μου, που ξεχειλίζει στο σύμπαν...με όλα τα αγαπημένα μου πράγματα από τη ζωή μου με φαγητό και ιδιοτροπίες... εμπνευσμένο από τα ταξίδια μου, αλλά κυρίως από το νησί στο οποίο μεγάλωσα, ένα τροπικό δάσος που αξίζει όλη τη δόξα», σημειώνει η ίδια η Πάμελα.

Τη βλέπουμε να κάθεται σε ρουστίκ τραπέζι κουζίνας, δίπλα στην πόρτα του αγροκτήματος, να μαγειρεύει και να σερβίρει γεμάτη χαρά. Αυτό το αποκαλεί «προσγειωμένο οικογενειακό παραμυθένιο βασίλειο». Οι συνταγές και τα δημιουργικά στιγμιότυπα ανήκουν στο  life style που διάλεξε συνειδητά η ίδια, μετά την εποχή του Playboy, της τηλεοπτικής ναυαγοσώστριας, των έξαλλων parties και της απαγορευμένης βιντεοκασέτας.

 Ειδήσεις Τώρα

Μarc Jacobs: Φθινόπωρο με γυναίκες- κούκλες, έτσι καταγγέλλει τον αμερικάνικο συντηρητισμό

Ένα iconic φόρεμα της βασανισμένης «πριγκίπισσας της ποπ» αναβίωσε σε κινηματογραφική πρεμιέρα της Νέας Υόρκης

Έγκυος η Εριέττα Κούρκουλου: Οι φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλιά και η αποκάλυψη για το φύλο του μωρού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View