Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ACHAIA TASTE

/

World Beer Awards 2024: Η πατρινή μπύρα AMMOUSA… από την Καρυά, στις καλύτερες του κόσμου.

World Beer Awards 2024: Η πατρινή μπύρα ...

Είναι το δέκατο έκτο (16) βραβείο που κερδίζει και είναι η πιο πολυβραβευμένη ελληνική μπύρα.

Νέα μεγάλη διάκριση για την μπύρα AMMOUSA English IPA & τζίντζερ του πατρινού μηχανικού Γεώργιου Ντάνου αλλά και γενικότερα για την ελληνική μικροζυθοποία.

Στις 7/8/2024 ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του παγκόσμιου διαγωνισμού τυφλής γευσιγνωσίας μπύρας WORLD BEER AWARDS 2024 και η μπύρα AMMOUSA English IPA πήρε την ασημένια διάκριση στην κατηγορία της. Την ελληνική επιτυχία την ολοκληρώνει η μπύρα ΝΗΣΟΣ από την Τήνο όπου βραβεύτηκε σε δύο κατηγορίες.

Στα WORLD BEER AWARDS βραβεύονται οι καλύτερες μπύρες του κόσμου και φέτος οι ειδικές επιτροπές συγκεντρώθηκαν στο The Great Hospital, έναν ιστορικό χώρο στο Νόργουιτς Σίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου και πήραν τις τελικές αποφάσεις για το ποιες συμμετοχές άξιζαν τις βραβεύσεις. Οι κριτικές επιτροπές που αποτελούνται από διεθνείς εμπειρογνώμονες μπύρας αξιολογούν την γεύση και την ποιότητα κάθε μπύρας -μετά από τυφλή γευσιγνωσία- και βραβεύουν τις καλύτερες μπύρες από κάθε χώρα.

Για την πατρινή μπύρα AMMOUSA είναι το δέκατο έκτο (16) βραβείο που κερδίζει και είναι η πιο πολυβραβευμένη ελληνική μπύρα.

Είναι σε δύο αλυσίδες S/M (Ανδρικόπουλος & Σκλαβενίτης) και σε διάφορα επιλεγμένα καταστήματα και κάβες (Nora’s Deli, PeriklisWinosophy, Μορφονιός, Γαστρογωνιά, κάβα ΣΤΕΛΒΙΝ κ.τ.λ.) & εστιατόρια  σε Πάτρα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Ναύπλιο, Καλαμάτα, Κρήτη, Κέρκυρα, Μύκονο, Πόρο, Άνδρο, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθο και συνεχίζει…... Μάλιστα επιλέχθηκε και τοποθετήθηκε και στον κατάλογο του Hilton Athens Hotel για το 2019,  στην Σπονδή (2 αστέρια Michelin), στο Merceri Restaurant (Michelin 2022) και σε αρκετά ακόμη εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας ανά την Ελλάδα. Επίσης έχει ταξιδέψει και στο εξωτερικό και συγκεκριμένα σε Σιγκαπούρη, Λονδίνο, Αυστρία και Γερμανία.

Στην Πάτρα και στην περιοχή της Αχαΐας την διανομή την έχει αναλάβει η εταιρεία «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΖΕΛΗΣ Ο.Ε.», ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν διάφορες συνεργασίες ( Alfa Sigma, Δυναμική Α.Ε., Ν.Πυρουνάκης & ΣΙΑ Ε.Ε., DiasDrinks, Αφοί ΜΠΑΜΑ, Μαρούδας κτλ).

Επίσης, στο επόμενο διάστημα θα είναι στην αγορά και η AMMOUSA Tropical Stout, μία μπύρα με 7,50% αλκοόλ με έξι διαφορετικά είδη βύνης και λυκίσκων.

Η έδρα της εταιρείας είναι στην Πάτρα (Παρνασσού 17), όπου υπάρχει η αποθήκη με ιδιόκτητο ψυκτικό θάλαμο, ο εκθεσιακός χώρος και το φυσικό κατάστημα.

www.ammousabeer.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life