Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία: Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες - Συγκλονίζουν τα βίντεο από την πτώση

Συντριβή αεροσκάφους στη Βραζιλία: Νεκρο...

Η τραγική στιγμή της πτώσης

Επιβατικό αεροσκάφος συνετρίβη στη Βραζιλία το βράδυ της Παρασκευής. Το αεροπλάνο της αεροπορικής εταιρείας VoePass είχε απογειωθεί από την Κασκαβέλ με προορισμό το Σάο Πάολο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο τηλεοπτικός σταθμός GloboNews μετέδωσε ότι στο αεροπλάνο επέβαιναν 62 άνθρωποι και η συντριβή σημειώθηκε στο Βινχέντο του Σάο Πάολο. Τοπικά Μέσα και ο κυβερνήτης της περιοχής αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες.

Το αεροπλάνο τύπου ATR-72 της εταιρείας Voepass Linhas Areas εκτελούσε το δρομολόγιο από το Κασκαβέλ, στην πολιτεία Παρανά, προς το Γκουαρίγιος του Σάο Πάολο.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 58 επιβάτες και 4 μέλη του πληρώματος.

Η πολιτειακή πυροσβεστική υπηρεσία του Σάο Πάολο επιβεβαίωσε από τη μεριά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ένα αεροσκάφος συνετρίβη στο Βινχέντο και ότι έστειλε επτά πληρώματα στην περιοχή του δυστυχήματος.

Βραζιλία: Η τραγική στιγμή της πτώσης
Το βίντεο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξε ότι το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε ένα σύμπλεγμα δέντρων και ακολούθησε έκρηξη με ένα μεγάλο νέφος μαύρου καπνού.

Μάλιστα το αεροσκάφος φαίνεται στα ίδια πλάνα ότι έπεσε σε κατοικημένη περιοχή και προκλήθηκε πυρκαγιά κατά τη συντριβή του.

 

Κατά την ομιλία του σε εκδήλωση, ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να τηρήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας.

reader.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις