Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα 2 ζώδια που μπορεί να δουν έναν πρώην να επιστρέφει μέσα στον Αύγουστο

Tα 2 ζώδια που μπορεί να δουν έναν πρώην...

«Χρειάζεται προσοχή»

Όταν ο Ερμής είναι ανάδρομος, το χάος βρίσκεται συχνά προ των πυλών για τα περισσότερα ζώδια.

Ενώ ο ανάδρομος Ερμής είναι περισσότερο γνωστός για το ότι προκαλεί τεχνολογικά προβλήματα και παρεξηγήσεις, συχνά προκαλεί και την επανεμφάνιση πρώην συντρόφων.

«Ο ανάδρομος Ερμής συχνά συμπίπτει με την κατάρρευση πραγμάτων, που μπορεί να περιλαμβάνει μηχανήματα, ιδέες, τεχνολογία –  ακόμη και σχέσεις», εξήγησε η αστρολόγος Leslie Hale. «Ο ανάδρομος Ερμής φαίνεται να έχει μοιραίες επιπτώσεις, όπως όλοι οι ανάδρομοι πλανήτες. Μερικές φορές αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει ξανά κοντά ανθρώπους που προορίζονται να είναι μαζί. Άλλες φορές ολοκληρώνει σχέσεις που είναι γραφτό να τελειώσουν»

 Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, αξιολογούμε το παρελθόν μας και φτάνουμε στο σημείο να επανασυνδεθούμε με άλλους (είτε θέλουμε είτε όχι). Έτσι, μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά ο πρώην σας στείλει μήνυμα  – ειδικά αν είστε ένα από τα παρακάτω ζώδια.

Σύμφωνα με την αστρολόγο Haley Comet, υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πιο πιθανό να ακούσουν νέα από έναν πρώην κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του Ερμή τον Αύγουστο του 2024.

2 ζώδια θα δουν την επιστροφή ενός πρώην συντρόφου έως τις 28 Αυγούστου
Ιχθύες
Υδροχόος

Ιχθύες
Αν ανήκεις σε αυτό το ζώδιο, μην εκπλαγείς αν ένας από τους πρώην σου εμφανιστεί ξανά στη ζωή σου αυτόν τον μήνα. Σύμφωνα με την Comet, «ο Ερμής θα είναι πιθανότατα ανάδρομος στον 7ο οίκο σου», που σημαίνει ότι θα κάνεις σκέψεις για παλιές σχέσεις, εξήγησε η Comet. Πρόσθεσε ότι «ο Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη», οπότε η αλληλεπίδραση με τον/την πρώην θα μπορούσε να είναι απλώς μία «φιλική επικοινωνία».

Με τον «Κρόνο στο πλευρό σου», η Comet παροτρύνει τους Ιχθύες να είναι προσεκτικοί για το πού επιλέγουν να επενδύσουν την ενέργειά τους. Γιατί αν ο πρώην σου δεν σε υποστηρίζει και δεν σου προσφέρει σταθερότητα, τότε πιθανότατα σπαταλάς τον χρόνο σου στη λάθος σχέση.

 Υδροχόος
Αν ανήκετε στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι πιθανό να βιώσετε κι εσείς την επίδραση του ανάδρομου Ερμή στον 7ο οίκο σας. Ωστόσο, επειδή η Αφροδίτη θα βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό, υπάρχει πιθανότητα να τα ξαναβρείτε ξαφνικά με έναν πρώην σύντροφο, σύμφωνα με την Comet.

Μπορεί να εκπλαγείτε, καθώς ίσως θεωρούσατε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος «έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης», είπε η Comet. Ωστόσο, το να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να βασίσετε τις αποφάσεις σας στη λογική είναι η καλύτερη σας επιλογή!

Αυτή η περίοδος μπορεί να οδηγήσει σε βαθύτερες συζητήσεις με τον πρώην σας ή απλά σε αναμνήσεις και σκέψεις γι’ αυτόν. Μπορεί να είναι μια ευκαιρία να αποδεχτείτε το παρελθόν και να προχωρήσετε, αλλά και να επαναξιολογήσετε τις προτεραιότητές σας, βάζοντας στην άκρη την υπερηφάνεια σας για να υπάρξει μία επανασύνδεση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being