Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στην καλοκαιρινή μελαγχολία

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

«Κάτι μπορεί να τους χαλάσει την διάθεση»

Η μελαγχολία δεν προκαλείται στους ανθρώπους μόνο κατά την διάρκεια των γιορτών των Χριστουγέννων. Αρκετοί μπορεί να επηρεαστούν και να μελαγχολήσουν και το καλοκαίρι για διάφορους λόγους.

Υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στην καλοκαιρινή μελαγχολία καθώς διαταράσσεται η ρουτίνα της καθημερινότητας τους κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών. Επίσης, πολλές φορές η πίεση που υπάρχει να περάσουν καλά και να διασκεδάσουν επειδή είναι καλοκαίρι, μπορεί να τους χαλάσει την διάθεση.

 Παρακάτω θα διαβάσετε ποια ζώδια δυσκολεύονται με τον συναισθηματικό κόσμο τους στην διάρκεια του καλοκαιριού.

Τα 3 ζώδια που είναι πιο επιρρεπή στην καλοκαιρινή μελαγχολία
Καρκίνος
Παρθένος
Ιχθύες

Καρκίνος
Ως ένα ιδιαίτερα συναισθηματικό και ευαίσθητο ζώδιο, οι Καρκίνοι συχνά βρίσκουν παρηγοριά στη ρούτίνα και τη συνήθεια. Οι κοινωνικές πιέσεις και δραστηριότητες του καλοκαιριού μπορεί να τους φαίνονται αφόρητες, κάνοντάς τους πιο επιρρεπείς στη μελαγχολία. Είναι πιθανό να αισθάνονται απομονωμένοι και να είναι εκτός τόπου και χρόνου.

Παρθένος
Οι Παρθένοι ευδοκιμούν όταν υπάρχει δομή και οργάνωση στα πάντα στη ζωή τους. Η συχνά χαοτική και απρόβλεπτη φύση του καλοκαιριού, μαζί με την πίεση να χαλαρώσουν και να διασκεδάσουν, μπορεί να τους κάνει να αισθάνονται ανήσυχοι και αμήχανοι, οδηγώντας συχνά σε περιόδους καλοκαιρινής μελαγχολίας. Συχνά νιώθουν καταβεβλημένοι και ευάλωτοι σε συναισθηματικές διακυμάνσεις.

Ιχθύες
Ως ονειροπόλοι και ευαίσθητοι από τη φύση τους, οι Ιχθύες μπορεί να δυσκολεύονται με την έντονη ενέργεια και εξωστρεφή ατμόσφαιρα του καλοκαιριού. Οι Ιχθύες είναι πιο ευτυχισμένοι όταν μπορούν να απολαύσουν τη μοναξιά και να συνδεθούν με τη φύση. Η φασαρία και η πολυκοσμία του καλοκαιριού μπορεί να τους δημιουργήσει άγχος και να τους απομακρύνει από την εσωτερική τους ισορροπία.

 Συχνά προτιμούν πιο ήρεμες, στοχαστικές στιγμές για να αναζωογονηθούν και οι συνεχείς κοινωνικές υποχρεώσεις μπορεί να τους κουράσουν, καθιστώντας τους πιο ευάλωτους σε συναισθηματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being